.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

имам нужда от съвет ...

Здравейте , искам да ви помоля да ми дадете съвет как мога да сваля едно непознато момче , с което не съм се виждала до сега?! Помагайте плс , спешно е!!!

Супер фен
    Вижте се като за начало....

Супер фен Аватара на spopi
    Както каза момичето преди мен запознайте се пък после виш как ще тръгнат нещтата.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Вижте се , запознайте се , може и да си паснете , може и да не си паснете. Та .. след това вече сваляй непознатия.

Супер фен
    Няма по този въпрос какво толко да ти даваме съвети,въпрос на ...химия,ако си паснете никакви трикови не ти трябват.

Тя май говори по принцип как да флертува с някой да кажем в кафето?! Трябва да му хвърляш погледи от време на време и като се обърне към теб не се стряскай а му покажи че гледаш него. Разбира се не така че да си помисли " Тая кв'о ме е зяпнала". Нормално когато мъжете видят че са забелязани ти отиват при момичетата

Благодаря ви , но не говоря попринцип .. Значи след 1 ден отивам на море , и разбрах , че и той ще ходи и ще сме много близко и се надявам да го видя , а аз го харесвам от много време , той дори не знае , че съществувам , ( и сме от различни градове ) , но както и да е ... та това имам в предвид ...

Цитирай Първоначално написано от loveyoubaby
    Благодаря ви , но не говоря попринцип .. Значи след 1 ден отивам на море , и разбрах , че и той ще ходи и ще сме много близко и се надявам да го видя , а аз го харесвам от много време , той дори не знае , че съществувам , ( и сме от различни градове ) , но както и да е ... та това имам в предвид ...
    Охооо - намирисва ми на лятна авантюра...

Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Вижте се , запознайте се , може и да си паснете , може и да не си паснете. Та .. след това вече сваляй непознатия.

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Охооо - намирисва ми на лятна авантюра...

Да , може да се каже... ... но дано се получи ..

Re: имам нужда от съвет ...

Здравейте , искам да ви помоля да ми дадете съвет как мога да сваля едно непознато момче , с което не съм се виждала до сега?!
    С какво ще го сваляш? Пушка? Бухалка? Прав-десен?
    А на колко си всъщност?

Голям фен Аватара на BlueKnife
    а аз имам нужда от сън
    the sky is the limit.

Голям фен Аватара на BlueKnife

Re: имам нужда от съвет ...

Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    Здравейте , искам да ви помоля да ми дадете съвет как мога да сваля едно непознато момче , с което не съм се виждала до сега?!
    С какво ще го сваляш? Пушка? Бухалка? Прав-десен?
    А на колко си всъщност?
    аз викам с базука най-добре..
    the sky is the limit.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си