- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- имам нужда от съвет ...
Здравейте , искам да ви помоля да ми дадете съвет как мога да сваля едно непознато момче , с което не съм се виждала до сега?! Помагайте плс , спешно е!!!![]()
Вижте се като за начало....
Както каза момичето преди мен запознайте се пък после виш как ще тръгнат нещтата.![]()
Вижте се , запознайте се , може и да си паснете , може и да не си паснете. Та .. след това вече сваляй непознатия.
Няма по този въпрос какво толко да ти даваме съвети,въпрос на ...химия,ако си паснете никакви трикови не ти трябват.
Тя май говори по принцип как да флертува с някой да кажем в кафето?! Трябва да му хвърляш погледи от време на време и като се обърне към теб не се стряскай а му покажи че гледаш него. Разбира се не така че да си помисли " Тая кв'о ме е зяпнала". Нормално когато мъжете видят че са забелязани ти отиват при момичетата![]()
Благодаря ви , но не говоря попринцип .. Значи след 1 ден отивам на море , и разбрах , че и той ще ходи и ще сме много близко и се надявам да го видя , а аз го харесвам от много време , той дори не знае , че съществувам , ( и сме от различни градове ) , но както и да е ... та това имам в предвид ...![]()
Охооо - намирисва ми на лятна авантюра...Първоначално написано от loveyoubaby
![]()
Първоначално написано от doomkillerr
Да , може да се каже...... но дано се получи ..
![]()
С какво ще го сваляш? Пушка? Бухалка? Прав-десен?Първоначално написано от loveyoubaby
А на колко си всъщност?
аз викам с базука най-добре..Първоначално написано от SemperFidelis
the sky is the limit.