- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Джвакане/ Въздух.
Здравейте!![]()
Та, притеснява ме, че когато приятелят ми ме възбуди, а той го прави страшно много, аз се подмокрям, чак все едно съм напикана, шурти от тази.. нормалната за влагалището течност, безцветната. Тей де, не го обясних, ама проблема е, че когато почне да ме задоволява с пръсти по-бързичко, и се получава едно.. джвакане, което е доооста неудобно.Моят показва, че не го бърка де, но все пак мен ми е неловко и пускам червени бузи. Има ли някакъв начин да се предотврати /без това да стоя на сухо/
![]()
И при мен е така и наистина е леко неловко, но в крайна сметка, щом на тях не им пречи...
You disgust me..Първоначално написано от FuckedUp
![]()
Аз пък си немам подпис, да ва е яТТТ!
Първоначално написано от FuckedUp
me 2
Септември е ноември-чики рики тука е свъсем,съвсем тесно!
It's not my problem, so don't bother me :PПървоначално написано от LaCritic
Същото.. Да се надяваме, че не им пречи.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
здрсъщо ми се е случвало но бяхме прекалено възбудени ,за да обърнем такова голямо внимание ! а щом на френда ти не му е направило впечатление няма от какво да се притесняваш
съвет :можеш да го заглушиш с викане
love is gone!
То пък е ебахти якото да жвака...
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
Значи има един начин за справяне с проблема, ако си сложи пръстите в пясък и след това почне да ти бурка в шундата,едно че пясакът ще абсурбира влагата друго че на теб ще ти е по кеф когато песачинките започнат да ти стимулират влагалището от вътре![]()
Първоначално написано от OneBoy
Хахаха, еваларка баце, голем си![]()
Според мен ако не прилича на нещо такова....
... няма проблем
Тебе кое по-точно те притеснява?Джвакането или въздухът?Ако е джвакането - проф.д-р Чурков съветва да наблегнеш на Бобовите храни,така тихото и монотонно попръцкване по време на секс,и джвакането ще са в един тон и няма да да те смущава толкова
Вятъра в главата винаги е попътен
Напълно нормално е и немисля, че на някой му пречи... :P
За да учудиш родителите си, първо трябва да учудиш целия свят!
Не мисля,че тва би ми пречило по къвто и да бил начин..
Нямам нищо против.
Напълно нормално е .. се едно хуя да ми е мн овлажнен и да ме е срам че приятелката ми като ми духа се чува същото :d
Exorcism !
на мен не би ми пречило...![]()