.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Прелюбодействие

Хора,имам проблем...малко ме е срам,но ще се постарая да съм напълно искрен.От малък съм си изваретн и обичам какичките и жените.Започнах да мастурбирам на 5 и се оказа,че и братовчедка ми започнала тогава.Като бяхме малки един ден ги нямаше наште и решихме да си играем на семейство-почнахме да си строим къщичка,после кола и накрая стигнахме до спането заедно.Тя каза,че знае,че големите спят голи и се целуват-така и направихме.Седяхме 1 час голи под леглото и се чудехме как го правят и после се целунахме.До ден днешен се смеем на тая случка.Няколко години по-късно със същата братовчедка ис седяхме и и казах,че не знам как да се целувам-бях на 9 и тя понеже е по-голяма ми каза,че ше ме научи-и ми каза сега направи тва,онова-аба сещате се.И на това се смяхме много дълго...до тук добре но сега бяхме на море...и вече големи..пийнахме и след дискотеката отидохме в мойта стая...и тя ми скочи и на мен нз кво ми стана....и започнахме..в крайна сметка се изчукахме-а на сутринта се облякохме и все 1 нищо не е станало...само че на мен ми стана мн странно и се напуших,за да се отпусна и тогава ми стана много зле....наистина ли е толко ужасно колкото си го представям...чуках братовчедка си.....
    Септември е ноември-чики рики тука е свъсем,съвсем тесно!

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Темата ебавка ли е????
    Ако, не е - честито, наистина си извратен...

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Спокойно, едно време всички кралски семейства в Европа са сключвали бракове с роднини, с цел запазване на властта си. Не е кой знае какво, един секс, като ти чета поста, едва ли ще повториш Само гледай да не стане гаф, че децата от родители роднини обикновено имат недъзи..!
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Това наистина е извратено

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    "Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!!!!"
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Така е кат мислиш с долната си глава.. ми др път ако ти скочи мазен,дебел и потен циганин ти кво пак ли ще го из*укаш или по-лошо..той теб.
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Споко бе пич не е кой знае къв грях чукало ви се е чукали сте се, важното е че не ти е сестра апък брадчетка щом е майната му

Хммм, мисля че ще трябва да я повториш, за да разбереш дали наистина е зле или не

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    т.11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си