.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Въпрос

Въпрос

Та чудя се от навършване на 16 год та до 18 имам чувството,че съм се затворил и повече го карам плаж=комп и така и немога махна чуството,че всеки се взира в мен и се чувствам най-добре пред компа.Преди 16 няма притеснения излизане с аверите насам натам ,но до момента само 3 пъти съм са напил и толкова.Та тва има ли нещо общо с пубертета?? Все едно имам притеснение кой,какво ще каже за мен,кво мнение има и немога си го избия тва.

Супер фен
    С това ли се хвалиш,че се напиваш?
    Иначе да от пубертета е..и пак......... отпусни се.

Може би имаш някакъв комплекс, ако ти самия не се харесваш, нормално да си мислиш, че и другите няма. Споко дивей, простеей да ти е яко недей гледа хоратаа, те винаги ще говоряят
    I got summer hatin' on me cuz i'm hotter than the sun..!!

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Не е то това, че не си се напивал скоро и не мисля, че е от пубертета. Един човек може да се промени за 1 ден, така че ако характера ти е податлив на промени...ето откъде идва. Отпусни се. След време мислите ти ще се избият от главата ти. И на мен ми се е случвало така постоянно да мисля за нещо, обаче след време минава. И при теб ще мине!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Giggle
    Може би имаш някакъв комплекс, ако ти самия не се харесваш, нормално да си мислиш, че и другите няма. Споко дивей, простеей да ти е яко недей гледа хоратаа, те винаги ще говоряят
    Принцеската ти каза каквото трябваше да ти се каже .
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си