- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-хубавия секс
Какво е за вас хубав секс? Какво ви доставя удоволствие най-много да правите и на вас да ви правят. Кое ви възбужда най-много?
:P
Хубавия секс е с момчето което обичам.... защото тогава става нещо повче![]()
![]()
![]()
![]()
няма определени неща които обичам и кои не всичко с него ми харесва...
![]()
![]()
![]()
![]()
садо-мазо секс
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
неочакваният![]()
Хубав секс за мен е 10 мин след като съм свършил още да не мога да си кажа името
Принципно за тоя дет си мечтая е с две лисбийки![]()
Иначе когато момичето не е дърво в леглото и знае какво прави : )
Exorcism !
Когато приятелят ми е малко по-груб от обикновено. И когато сме някъде, където не е редно да го правим.
хубав секс е меко казано за мен когато има чувства..тогава всичко ми харесва да правя и да ми правят
6б3З10
Хубав ли? Ами двама мъже и една жена...![]()
А по темата мисля,че хубав е да го направиш с човека,който обичаш и си чакал много време този момент...
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
С хубаво гадже на хубаво място след баня и без 'НЕ'таПървоначално написано от kumky
![]()
За мен хубавият секс е, когато го правя с човек, когото обичам и основата на всичко да са чувствата! Няма нещо, което не искам да правя или на мен да ми правят - всичко ми харесва!![]()
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Подкрепям!Първоначално написано от DREAM95
![]()
Смятам хубавия секс за микс от силни емоции, истински чувства, подходящи обстоятелства и уцелването на удобен момент. Според мен не е задължително хубавият секс да е с човек, с когото ходя в момента или съм била с него дълго време - все пак по време на самия акт аз реално обичам този човек и му се отдавам напълно, без значение как ще се развият нещата за в бъдеще или каква е била отминалата ни история.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]