- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зарибени от 1 поглед
Значи историята е там,че съм във Франция и днеска бях на плаж и имаше група момичета,и ме гледат всичките,(на 13 съм).И преди някъде 10-20 минути излизам нали да поразцукам футбол на плажа.И идват 2 при мен,и ми викат може ли телефонния ти номер.И аз имам опит и вместо повечето да се спекът,подходих с усмивка,и им го дадох,са се почва![]()
![]()
I might just bite your lip
Е*аси "проблема"...каква е целта на темата да се хвалиш ли?...
![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Ми да,не може ли пък и,защо само проблеми трябва да се публикуват![]()
йей...
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
![]()
ми браво бе....![]()
![]()
![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Случайно да знаеш как се превежда teen problem ??
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Стига си спамил,а?
пусна 5 теми днеска,поне...
Честито. Това вид подготовка към следващата тема ли е? Вероятно със заглавието "Кой от 2мата да избера?", "На 13 съм, той е на 20 и ме обича, ама и аз не знам какво искам", "Да му пусна ли?"Айде радвай се сега и умната
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
пфхафхахаахахахаа на 13 имал опит.. леле не усещаш колко смешно звучи отстрани нали ?!..
Обещанието е учтива форма на отказване.
"Помощ, тука има 2 бременни французойки на по 15, не знам какво да правя, техните ше ма утрепат, моите също, помощ! На 13 съм, нямам лична карта, затова не мога да избягам в друга държава! Давайте други предложения!"
![]()
![]()
На 13 си уе путка майна, къв опит имаш - с топките ли?!Първоначално написано от CristiaNoAL
Първоначално написано от tnp123
![]()
Недей така, човекът има опит-ще се справи![]()
![]()
И да..честито д;
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
изтрито мнение
Чудно!Дали е само с 1 поглед?Тия по на 13 години само с по 1 поглед ги свалят(мразя тая думичкаПървоначално написано от nude
),тцтц.И ти си повярва?
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
ХАХАХАХ това ме разби,братле супер коментар,ако не са и бременни ше е готиноПървоначално написано от tnp123
. Мерси за коментарите на всички,негативни или полужителни,ако не друго поне се смях
![]()
Тоест, постижението ти е, че си знаеш номера и можеш да го кажеш без да го сбъркаш, така лиДругия път вдигни летвата - иди да поискаш номера на група красиви момичета и недей да спичаш, като ти се смеят и те сочат с пръст
![]()
пич си![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
И като се събуди какво стана?
Браво само така,опъвай й циците и лови за мандаринката,за да те уважава.![]()
Хайде забавлявай се![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
и на къв език ти говориха-ти френски знаеш ли? а като се събуди рева ли че е било само сън?
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Нали си във Франция ? Те да не бяха прикрити българки.![]()
Иначе - браво.![]()