- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фотошоп алтерации и обработка
Бях помолена от JCoutureJunkie да обясня как обработвам снимките си![]()
В тази тема ще правя tutorials за да стане ясно на всички как се постигат някой от най-разпространените и недотам сложни ефекти на Photoshop. Искам да уточня че не е нужно програмата да е последната версия, затова хора с не толкова мощни компютри (като мен), не се притеснявайте, за такова ниво на обработка, не се изисква CS4![]()
Ще започна с един от най-разпространените и елементарен ефект: смяна на цвета на очите![]()
Искам да отбележа, че хора които работят също с фотошоп, нека запазят критиките си, ако имат такива. Показвам Моят начин на обработване
Та!
Има много начини, аз ще покажа за мен най-лесният
1.Отваряте снимка
2. Следвайте инструкциите.
3. Готово![]()
Това беше![]()
Може да поствате линкове с вашият резултат (via www.tinypic.com) , както и желания за нов tutorial и какъв да бъде ефекта обяснен в него![]()
Приятно обработване
ПП: Ако темата се разрастне, предлагам да стане важна, при положение че това е доста интересна и полезна тема за много хора![]()
Супер елементарно изглежда, дори не съм предполагалаХубаво ще е, ако темичката стане ВАЖНА. Ако качиш и други уроци ще си златна
За косата например. По същия начин ли става? И как хващаш всяко косъмче?
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Бравоо !!! Чудесна темаа .... предлагам да стане важна !!!![]()
![]()
![]()
Дано я направят важна темата!Така всеки ще види,че не е чак толкова сложен PS.![]()
@ShiZo,може ли да покажеш как толкова добре селектваш косата преди промяната на цвета?![]()
ShiZo цена нямаш!Страшно много ти благодаря,че пусна тази тема,тъй като аз(а и много други) не можем да разберем как да използваме фотошоп така,че да ни е в полза,а не да се омацаме,все едно работим с paint.Искрено се надявам темата да стане важна,тъй като работата с тази програма винаги е създавала трудност на много голяма част от хората,а е единствената,с която се постигат толкова естествени резултати.Още веднъж,ОГРОМНО благодаря за темата![]()
![]()
![]()
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Радвам се изключително много че веднъж съм повод за благодарности
![]()
Иначе, моята единствена молба е , ако темата не стане важна, да пишете в нея често, за да не се загуби по страниците![]()
Чакам още желания![]()
Аз пък уж правя всичко както трябва а цвета на косата ми не иска да се сменя![]()
Първоначално написано от ShiZo
Съгласна съм с теб !!! Много ни помагаш !![]()
![]()
Поздравления за темата!
Предлагам да бъде сред важните теми.
Може ли да покажеш как се прави отслабване на фигурата с фотошоп ? как да изглеждаме по-слаби ?![]()
(: Отново - браво за темата.
Аз току-що си изтегих фотошоп CS3,но проблема ми е,че като обработя снимката и я запазя,после пак ми се отваря да я обработвам,а не като останалите снимки...![]()
това е защото когато натискаш Save as... при сейфа нето на снимката го запаметяваш като фотшоп формат-трябва при сейфа нето да промениш формата на JPEG това става с стрелката надолу с която се избират форматите.Това поле е точно под полето с името когато сейфаш.
Готина тема...![]()
аз искам да разбера как може да се сменя дължината на косата![]()
Просто аз
Други желания?
Първоначално написано от Neopitom3na
Аз същоо![]()
Това е много сложно за "направи си сам" туторъл. Наистина. Layer-и; Маски; Четки; ...наистина не е добра идея, сложно е, дори аз не съм сигурна че ще се справя перфектно.
Какво означава "алерации"?
От латинското "altero" ли идва?
Това с косата не е толкова сложно- става с нов layer и подходящи четки.
Има и сайтове с уроци, ако някой иска да се пробва.
Das Feuer liebt mich
^ Да не си фен(ка) на Рамщайн?
Напоследък всички ми приличат на такива ..![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Мале сега го видях. АлТерации трябва да е.. как да е. Мани гоПървоначално написано от BlackMeow
![]()
Ретуш На Лице
Малко резултати няма ли да покажете?![]()
Още чакам поръчки![]()
и 2те имат адски много настройки и ефекти в/у тях.
Blur
Mask
Layers
Sharpen
Textures
Brushes
Text
Contrast
Levels
и т.н.
Тази тема е за начинаещи, които имат бегла представа какво правят инструментите на Photoshop. Питайте ме за основни неща.
Как може да стане зад човекът например останалото да е по замъглено
Незнам дали го обясних добре, но ето пример: http://3.bp.blogspot.com/_R-5kp8rvgM...n-Vogue-02.jpg
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Случва се, аз сериозно помислих, че може да е друг термин.Първоначално написано от ShiZo
![]()
DarkKisss, не, не бих казала, но редчето в подписа ми има общо със стара немска легенда.
Това с ретуша мен лично винаги ме е изнервяло в смисъл, че ако махаш 1-2 пъпки ок, но цялостното "изглаждане" винаги ми е било досадно.
Gllory, това замъгляване понякога си е от обектива, с който е снимано, не означава задължително че някой е правил нещо по снимката.
Das Feuer liebt mich