Цитирай Първоначално написано от NoOneElse
Цитирай Първоначално написано от ira90
Цитирай Първоначално написано от Shiz0
Цитирай Първоначално написано от NoOneElse
Не че нещо, ама защо не вземете да си изтеглите един-два туториала, (Gnomon, lynda.com, CGAcademy, etc.) и не ги изгледате. Това което го правите на нищо не прилича. Извинявам се, ако съм обидил някой...
Не разбрах какво на нищо не прилича?
Разликата м/у качените уроцу в интернет, и тази тема, е че ако някой има проблем ще получи отговор в тази тема до 2-3 часа маx. И е много по забавно да споделяш постиженията си и да се опитваш да ставаш по-добър пред погледа на всички. Уроците са елементарни и са само тези от които участниците в темата се интересуват.
Съгласна съм с ShiZO. Ние участиците тук в тази тема искаме уроците, защото потребителите като ShiZo и др. ни ги обесняват по много по-лесен начин и достъпен. И когато имаме проблем, можем спокойно да го споделим и те веднага ще ни помогнат. Темата ни е отполза.
Ами уроците от сайтовете които ви предложих са правени от доказани професионалисти, става дума за световни имена(Justin Holt - филмът The Hulk; Marc Gabbana- Star Wars, Matrix Reloaded,War of the Worlds, Hellboy; Alex Jaeger-Star Trek, Starship Troopers, Meghan Farrell - списания Glamour, Allure, Vanity Fair, Los Angeles Magazine, Shape Magazine) не за някакви тъпи урочета от youtube. Както и да е, няма значение, просто подхвърлих идея.

BTW...cамо да попитам. Някой от вас знае ли какво е "layer" и как се работи с него, защото това е нещо основно в Photoshop, без което не може (не само в Photoshop-a, сатава дума за всички CG програми).
До колкото знам, "layer" са слоеве. Можем да дублираме слоеве .... да правим нови слоеве ... изтриваме слоеве ... да сливаме слоеве и т.н.
А до колкото дали знам как се работи с него, не напълно още съм начинаеща.