- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов Любов
Скъпи съфорумници докъде бихте стигнали заради любимия човек ? Имам предвит кражба,побой,убийство ? И какви неща сте правили най-лоши за любовта на живота ви (ако се е налагало) ?
![]()
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Чак до убийство - никога. Побой - едва ли. Кражба - единственото нещо, за което бих склонила. И то ако съм много, мнооооого заслепена от 'любимия'. Като ми е толкова 'любим' ще разбере, че не съм способна на подобно нещо, а и побойник не ми трябва![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Най-много до бой,ако обичам истински и безрезервно.НО скапаният живот ме е научил на никого да нямам доверие освен на себе си и БОГ.
Побой, кражба, сякъф вид насилие, тероризъм, изяждане храната на ближния, публично оронване авторитета на ближния ( само да не са над друг любим разбира се ;д ) .. се такива жестоки работи бих направила, ама убийствоникога, освен, ако не е някфа екстремна ситуация
![]()
Ама тфа става въпрос за наааай-добрата ми приятелка![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
+1Първоначално написано от mincheto
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Побой - даПървоначално написано от RoCkSpOt
Кражба - под достойнството ми е
Убиийство - не бих
убийство само за пари, иначе другите мога да ги правя без проблем.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
До всичко и до нищо.Първоначално написано от RoCkSpOt
Би станал убиец?Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
Независимо за какво,просто фактът ме учудва...![]()
Т.e.,казваш,че би си пропилял живота зад решетките?
Доста нереално ми се струва...
Може би не съм се влюбвала толкова силно до сега, въпреки че не смятам, че е така. Но не бих направила нито едно от трите. xD За роднини бих направила всичко, за приятел също. Слагам приятелството и семейството къде къде пред любовта.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Много зависи от ситуациите.
Но ако е крайно наложително бих стигнала до всичките без убийство..
не съм се замисляла.
"...И какви неща сте правили най-лоши за любовта на живота ви (ако се е налагало) ? "
-саможертви!лъжи!пренебрегв ане на добри приятели!и т.н.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Първоначално написано от mincheto
И аз така.Първоначално написано от tuzaro
И може би убийство за хора, които го заслужават донякъде.
(y)Първоначално написано от SemperFidelis
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
Колкото и да обичам не бих убила,откраднала или друго подобно,заради гаджето си.От друга страна ако въпросния човек е свестен и ме обича няма да ме кара да върша лоши неща.
предвиД мой човек, предвиД ..Първоначално написано от RoCkSpOt
иначе.. убийство - не. Побой - да. Кражба .. бих ама.. :// ..![]()