- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Фотоапарат
Първо търсих и се чудих къде другаде може да направя тема и мисля, че тук е правилното място съжалявам ако съм сбъркала
Въпросът ми е понеже днес обикалях магазините и попаднах на един уникален за мен фотоапарат харесах го, хубав е цената му е точно като за мен .. но за да съм сигурна, че е добър искам съвет от някой който разбира повече разбирасе от 15 годишно момиче ( аз )Ще съм много благодарна ако ми обясните дали е хубав какви са му + и - .. защото от всичко което пише не разбирам много за него .. А и марката не ми се струва позната . Благодаря предварително !
http://www.fuji.bg/index.php/compone...category_id=21
Със високо дигнат среден пръст вървя и псувам...
Нима тея бълъци ще ме определят колко струвам...
Все пак съм се родила за да живея,
а не да следвам нечия ИДЕЯ !!!
Аз само ще кажа, че добре си се ориентирала!![]()
Аз съм на същото мнение, апаратът е много добър . 12 Мега пиксела има страшна картинка,няма да сгрешиш . Успех!Първоначално написано от doomkillerr
ла-ла-ла
Много зависи за кво искаш да го ползваш дали за любителски или нещо повече.Аз лично не бих си взел такъв, макар че тази фирма е една от 1-вите.За любителски снимки става, не видях ръчен фокус
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Казаха ми, че е голям по размери.. по-добре ли е да зема него или да си взема някой дигитален ?
Е за какво ти трябва, аз бих взел за любителски дигитал някой канон хем малък хем няма да нося чанта, а ако искам нещо повече то ще е с обектив филтри глупости и т.н.Потърси хубаво в интернет, аз за тези пари взех един що годе читав и прави HD качество на клипове.
My Face
Първоначално написано от Anf3tamin4o
С това искаш да ми кажеш, че не си заслужава ?
с това те попита за втори път - за какво ще използваш фотоапарата
So much anger aimed in no particular direction
Just sprays and sprays
Каквото съм искал да ти кажа съм го казал.От там нататък ти си прецени.Отговори си на въпроса.За какво ми е нужен дали имам желание да се занимавам с фотография или да снимам разни рождени дни?
My Face
Ми нещо средно смисъл искам да го използвам и за любителски и нещо повече.. Фотоапарат - за всичкоПървоначално написано от lmao
Еми ако нямах намерение да се занимавам с фотография нямаше да избирам такава голяма тухла щях да си зема нещо за 100 леваПървоначално написано от Anf3tamin4o
http://www.photopavilion.com/?page=shop
Отиваш взимаш снимаш и питаш нещо да ти кажат.Много точни хора са.Гледам че си от софия
My Face