- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нийд Хелп
Здравейте. Аз съм момче на 14 години. Адски много обичам 1 момиче но уви тя не отвръща на чувствата ми. И да знам какво е да обичаш такаче не се правете на разбирачи !!! И моля без коментари от рода на: еми слагаш маска и я хващаш в храста и т.н. ... Плакъл съм много за нея. Може да ви изглеждам като женчо глупак идиот и т.н. но тя ми е най-скъпото нещо в живота. Та ако може някой по навътре в нещата да даде някой съвет как мога да променя това какво харесвате жените и как да й се харесам повече. Благодаря предварително за това че отговаряте и не пишете ТЪПИ коментари
Ако тя знае коло много я хаесваш и все пак не отвръща със същото най-вероятно те приематака да го кажа просто като приятел. Не знам колко сте близки с момичето. Просто се дръж с нея приятелски. Говорете си повече като приятели отколкото като момче и момиче. Така ще й станеш по-близък. Относно чувствата й на сила хубост не става, така че тук едва ли някой от нас ще може да ти помогне особено. Успех![]()
о тя ми е най-скъпото нещо в живота \\ Е как го разбра като не те обича ?![]()
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Абе аз така я чувствам бе. Смисъл не мога без нея. А относно първия коментар. За жалост не споделя. Нито казва кво й е нито нищо. Повечето ни чатове (днешнота комуникация) е нещо като: здрасти кво праиш .. после кажи нещо .. отвръща се нз ... и после аре аз лягам. За моя радост имаше 1-2 по различни "разговори" ако мога така да ги нареча. Апък просто. Много ми е трудно да я приема кат просто приятел. Много ми е трудно 2 дена без нея. И аз не знам кво да правя вече.
Пропъснах това. Като й казах че я обичам и тя вика имаш 0% шанс ... след тва се смее и вика 1. И дова ме подразни леко щот тогава аз исках по сериозно да говоря с него а тя.
Опитай се да не мислиш за нея. Ако наистина обичаш някого ,понякога е най-добре да го пуснеш да си отиде. За доброто на всички.Мисли позитивно все пак- тази история може да има хубав край и без да сте заедно. След време ще осъзнаеш ,че тя наистина не е била за теб, че можеш да имаш много повече с друго момиче. Сега ти се струва ,че по- добра няма ,но ако се огледаш хубаво...Кой знае.
Няма смисъл да се занимаваш, та вие не можете един разговор по чата да проведете нормално, какво остава за истинска връзка ..
Покани я да излезете само двамата,дори и само,като приятели.Предразположи я да говори .. може да я е срам и за това да не ти пише или да споделя.Поразпитай някои нейни приятели/лки може да има друго момче и за това да не ти обръща внимание.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
ти вече си й казал,че я 'обичаш'..не просто 'харесваш' а 'обичаш'...може и в това да ти е грешката-да си прекалено обсебващ....
някой хора ги е страх да обичат! чуят ли тая дума бягат далече!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
лигла. спри да показваш интерес и гледай как ще тръгне след теб.Първоначално написано от l2pl2p
![]()
п.п. сега, като се замисля, доста често се улавям да пиша подобен коментар. явно съветът важи в доста случаи.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Точно това ще ти кажа, на 14 си и плачеш за нея обичаш я колкото всичко и тем подобни... това са просто филми, нормални за възрастта ти. Тя те реже ти я боготвориш? Наистина ли вярваш, че ще стане нещо? Имаш много да прежиееш и да научиш, ама запомни никога не си раздавай сърцето толкова лесно, трябва да те заслужи! Почти съм сигурен, че няма да ме разбереш, но все пакИгнорирай я малко, пък може да стане нещо, само недей да ми ревеш, мъж си забрави ли?
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Разбирам те напълно.. еми имаш 2 варианта - първия е да се бориш за нея - Момичетата обичат да бъдат разбирани и да имат подкрепа от приятелИмаш възможност да се докажеш пред нея .. но като ПРИЯТЕЛ ... за сега
За всяко хубаво нещо трябва да се чака...
Ако те отблъсне и не те отразява се отдръпни от нея и после ще си покаже дали и е пукало изобщо за теб.. За всяко хубаво нещо трябва да се чака...
Втория вариант е епросто да не се занимаваш с нея и колкото и трудно да ти бъде да вдигнеш глава и да продължиш напред)
![]()
P.S и не забравяй,че от сълзи няма нужда... това е слабост .. Успех !![]()
![]()
малко се повторих с това ''За всяко хубаво нещо трябва да се чака...''no e taka
![]()