- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- благодаря за отговорите, помогнаха ми
изтртито мнение
Спри с филмите.Първоначално написано от nude
изтрито мнение
Вместо да циклиш по форуми и да се ровиш за простотии в интернет - излез с приятели, прави си шоуто и не се филмирай толкова.
изтрито мнение
Заради нейното неясно държание е.С друга не си бил така?
изтрито мнение
Сам си противоречиш..и да, само аз ли не разбрах кво искаш да кажеш с това, че е "чудовище" ? д;Първоначално написано от nude
Същност на колко години си?
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Тя просто спазва някаква дистанция с тебе,не ти се разкрива,ще го направи много бавно,ясно е това!Ако толкова лошо ти действа,зарежи я!Ново запознанство и нова връзка.
изтрито мнение
Абе, ти да не си некой перко, бе? WTF?!
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Какви армий, какви предишни светове бе ?! Филмирал си се повече от мене.
Хора много , Човеци малко !
изтрито мнение
ЛСД?
ЧОВЕКО!!!...
ЗНАМ ЗА КАКВО ГОВОРИШ МАМКА МУ!!!...
Искрено съжалявам че не мога да ти дам съвет но тъй като и аз познавам едно такова същество(разликата в годините е малка...аз съм по-голям с една...) знам много добре колко е трудно само ти да я разбираш и само на теб да говори тези толкова неясни и далечни от всички останали неща заради които те биха помислили и нея и теб за луди...знам какво е общуването ти с някой да е на такова ниво че когато сте заедно сякаш да не сте част от тоя свят а сте се пренесли на място което си е ваше и споделяте момент който никой друг не би оценил и как в такива моменти ако някой друг се намеси сякаш е РЯЗКО връщане към действителност която в сравнение с усещането което си изпитвал говорейки с нея е равносилна на кошмар...
контакта с нея е нещо адски мъчително защото някакси винаги има въпросителни които горя от желание да изясня но пък само да имам възможността да ми говори си е цяло щастие...мъчително е ААА!!!...
Не знам какво да ти кажа но честно казано не мисля че в случая има нещо съществено за казване...това си е нещу само между вас двамата
и не вярвам някой да оцени нито нея въз основа на това как я представяш нито пък равнището на вашите отношения...и в таи връзка не мисля че можеш да имаш големи надежди конкретно за помощ...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
изтрито мнение
Престанете да пускате теми ,които са ЕБАВКИ !! Изобщо възможно ли е да се влюбиш в героиня от филм ????Първоначално написано от nude
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
изтрито мнение
Просто си търсиш момиче, но засега имаш само един образ, и в моментите в които тя не е наоколо, си мислиш за нея, понеже тя е ЕДИНСТВЕНОТО момиче край теб. Но всъщност не таиш някакви специални чувства към нея.
Запознай се с други момичета.
изтрито мнение
Е това е!Яко филми и доста комикси..Добре си живееш да знаеш-действителността е пъти по-тежка
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието
Първоначално написано от nude
УОУ, кажи и го тфа о.О някога казвал ли си и как се чувстваш ?Ти си някъф страшно умен, за секунда и завидях о.о просто и кажи.
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
многото филми май май ти влияят зле![]()
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Най-готината тема, на която съм попадал.
Авторът пише страшно ;d
Пък щом и рисува..то известните художници са все леко смахнати. Може да си скрит гений.
Иначе, съвет не мога да ти дам. Знам единствено какво е да обичаш и съм благодарен за това. Простите нещо понякога са най-прекрасни. Не знам какви са тези чувства, които изпитваш, не знам до колко си объркан, но.. успех.. хахах.
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
Както се казва, границата м/у гениалността и лудостта е много тънка, но според мен автора има нужда от специализирана помощ.