- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- благодаря за отговорите, помогнаха ми
ЧОВЕКО!!!...
ЗНАМ ЗА КАКВО ГОВОРИШ МАМКА МУ!!!...
Искрено съжалявам че не мога да ти дам съвет но тъй като и аз познавам едно такова същество(разликата в годините е малка...аз съм по-голям с една...) знам много добре колко е трудно само ти да я разбираш и само на теб да говори тези толкова неясни и далечни от всички останали неща заради които те биха помислили и нея и теб за луди...знам какво е общуването ти с някой да е на такова ниво че когато сте заедно сякаш да не сте част от тоя свят а сте се пренесли на място което си е ваше и споделяте момент който никой друг не би оценил и как в такива моменти ако някой друг се намеси сякаш е РЯЗКО връщане към действителност която в сравнение с усещането което си изпитвал говорейки с нея е равносилна на кошмар...
контакта с нея е нещо адски мъчително защото някакси винаги има въпросителни които горя от желание да изясня но пък само да имам възможността да ми говори си е цяло щастие...мъчително е ААА!!!...
Не знам какво да ти кажа но честно казано не мисля че в случая има нещо съществено за казване...това си е нещу само между вас двамата
и не вярвам някой да оцени нито нея въз основа на това как я представяш нито пък равнището на вашите отношения...и в таи връзка не мисля че можеш да имаш големи надежди конкретно за помощ...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3