.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: зелен чай

зелен чай

Здравейте :P искам да ви питам от зеления чай отслабва ли се от него? Или други чайчета от които се отслабва... А и цeна ако можете да ми кажете че в търсачката сичко е на паундове

не съм чувала че от чай може да се отслабне!

Не знам дали от зеления точно се отслабва, но да- има такива чайове ( за отслабване тоест).. Отиди до някой по-близък магазин или аптека и със сигурност ще намериш нещо..
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Мега фен Аватара на mynichka
    едва ли ще отслабнеш
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Помага за отслабването, ама ако ядеш лайна и лежиш по цял ден няма да отслабнеш.
    Подобрява метаболизма като цяло, от където и отслабването може да е по-ефективно.

Супер фен Аватара на zoreto
    Колежка на баща ми свали повече от 20 кг с един китайски чай за отслабване + фитнес,защото тя не се движи много.И баща ми го пи този чай ,но при него нямае резултат защото не го пиеше редовно/дори въобще не го пиеше

аз съм пила един китайски.Казва се ''Сание''.За резултата -да има,но действа и разхлабващо,а лятото с толкоз плодове не те мисля как ще си.Иначе също точно за него съм чувала,че уж бил мн вреден това-онова.Аз си го пих 6-7 месеца и абсолютно никакъв вреден ефект не съм усетила.Решението си е твое,организма също
    тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието

мерси на всички обаче аз питах не съм казала че ще го пия аз си карам на 90 дневната диета + кардио апък KumchoValcho ае ти по-грубо не можеш ли да го напишеш ;dd кавал ..

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    По принцип в тези кафета за отслабване слагат части от зеления чай, така че си прави извода. Зеления чай подобрява метаболизма, но не става без упражнения. Това, с което може да ти помогне е, ако свалиш 3 кг със зеления чай ще си свалила 4. Освен това е много полезен, пречиства организма и е богат на антиоксиданти, така че ти го препоръчвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си