някой може ли да ми обясни как да променя формата на субтитрите, т.е от ass към srt... разбрах нещо за програмата Subtitle Workshop...ама нещо не мога да се оправя с нея
![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
пробвай да промениш формата на файла
отвори с Notepad първоначалния файл и го запиши като subs.srt и да не ти е на Unicode
So much anger aimed in no particular direction
Just sprays and sprays
използвах този линк обаче като стартирах програмата..избрах си там субтитрите ..обаче ми излязоха некви йероглифиПървоначално написано от Anf3tamin4o
.... как да се оправи туй сега...
Може би трябва някъде да избереш "Cyrillic" за шрифта на субтитрите в самата програма... Все пак с програмата "Subtitle Workshop" става много лесно смяната на формата, на субтитрите.Първоначално написано от vaniliika
![]()
Изглежда че компютъра ти не е кирилизиран ако искаш драсни на ЛС ще ти ги конвертна субтитрите ама аз ги прехвърлям от един формат в друг без проблем.Я пусни някакъв филм с субтитри и виж дали не излизат и другите субтитри така?
My Face
Първоначално написано от Anf3tamin4o
мм не сичко му е наред на компа :P ама само тея руските субтитри (като цяло) ми правят проблем ... та нали са в ass формат,а пък плеъра нещо не ги чете.. накрая се отказах,че не ми са чакаше повече и минах на английски.... все пак благодаря
![]()
Е защо не каза че са руски , тва все едно да сложеш китайски и да питаш защо ти излизат квадратчета.Ако сложиш руска програма пак ще ти излизат йероглифи просто няма отметки на дадения шрифт в контрол панела
My Face
еми толкова съм запозната.. ко да се прави...Първоначално написано от Anf3tamin4o
![]()