.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: субтитри

субтитри

някой може ли да ми обясни как да променя формата на субтитрите, т.е от ass към srt ... разбрах нещо за програмата Subtitle Workshop...ама нещо не мога да се оправя с нея

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Голям фен Аватара на lmao
    пробвай да промениш формата на файла
    отвори с Notepad първоначалния файл и го запиши като subs.srt и да не ти е на Unicode
    So much anger aimed in no particular direction
    Just sprays and sprays

Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    http://dwdvideo.com/view_post.php?id=84
    използвах този линк обаче като стартирах програмата..избрах си там субтитрите ..обаче ми излязоха некви йероглифи .... как да се оправи туй сега...

Цитирай Първоначално написано от vaniliika
    http://dwdvideo.com/view_post.php?id=84
    използвах този линк обаче като стартирах програмата..избрах си там субтитрите ..обаче ми излязоха некви йероглифи .... как да се оправи туй сега...
    Може би трябва някъде да избереш "Cyrillic" за шрифта на субтитрите в самата програма... Все пак с програмата "Subtitle Workshop" става много лесно смяната на формата, на субтитрите.

Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Изглежда че компютъра ти не е кирилизиран ако искаш драсни на ЛС ще ти ги конвертна субтитрите ама аз ги прехвърлям от един формат в друг без проблем.Я пусни някакъв филм с субтитри и виж дали не излизат и другите субтитри така?
    My Face

Изглежда че компютъра ти не е кирилизиран ако искаш драсни на ЛС ще ти ги конвертна субтитрите ама аз ги прехвърлям от един формат в друг без проблем.Я пусни някакъв филм с субтитри и виж дали не излизат и другите субтитри така?

мм не сичко му е наред на компа :P ама само тея руските субтитри (като цяло) ми правят проблем ... та нали са в ass формат,а пък плеъра нещо не ги чете.. накрая се отказах,че не ми са чакаше повече и минах на английски.. .. все пак благодаря

Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Е защо не каза че са руски , тва все едно да сложеш китайски и да питаш защо ти излизат квадратчета.Ако сложиш руска програма пак ще ти излизат йероглифи просто няма отметки на дадения шрифт в контрол панела
    My Face

Е защо не каза че са руски , тва все едно да сложеш китайски и да питаш защо ти излизат квадратчета.Ако сложиш руска програма пак ще ти излизат йероглифи просто няма отметки на дадения шрифт в контрол панела
    еми толкова съм запозната.. ко да се прави...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си