.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Секс ден преди цикъл ..

Здравейте.. аз съм на 17.. приятелката ми е на 15 и трябваше да й дойде преди 6 дни .. правихме секс преди 3 без презерватив.. аз не свърших в нея .. извадих го 20 минути преди да свърша на корема й .. но все пак дали е възможно от предеакулационната течност да е станало фал че й се бави толкова много

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    А защо не ползвате презервативи?! Прекалено малки сте за да понесете евентуални последици от рода на бебе... По темата: на 15 години е напълно нормално цикъла й да не е редовен и да закъснява от време на време, не мисля, че трябва да се притеснявате.

Офф топик: може кожата на корема й да е абсорбирала спермата и да е отишла директно във влагалището й и да е забременяла.

Град
    In Your Mamma's Pussy
    Както всяка друга подобна тема, и тази започва така: Здравейте, аз съм на 34, а приятелката ми е на 12. Преди седмица правихме секс БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ...
    Аз пък си немам подпис, да ва е яТТТ!

Повече от фен
    Наистина не мога да разбера как така 5 минутно (евентуално) удоволствие си заслужава всички тези притеснения (в най-добрия случай) дни след половия контакт. Толкова ли е сложно да се сложи презерватив?Пари ли нямате, какво? Да си направи тест приятелката.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

благодаря на всички дали мнение по това което мен ме притесняваше до преди няколко часа .. на моето момиче й дойде а аз съм щастлив че несъм направил беля може да се сложи катинар на темата благодаря и на Др. Тийн за смс-а оказа се прав

Ама разбира се, че няма да си 20 мин по-рано…. Ама за да си сигурен следващия път презерватив!

Абе,мамка му,едно не мога да разбера: защо правите секс без презерватив?????? Не си заслужава за едното удоволствие да се притеснявате и да питате по разни форуми дали е бременна или не. Набийте си го най-накрая в главата: ВИНАГИ използвайте предпазни мерки.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Айде честито. Няма да ставаш татко.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове