- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс ден преди цикъл ..
Здравейте.. аз съм на 17.. приятелката ми е на 15 и трябваше да й дойде преди 6 дни .. правихме секс преди 3 без презерватив.. аз не свърших в нея .. извадих го 20 минути преди да свърша на корема й .. но все пак дали е възможно от предеакулационната течност да е станало фал че й се бави толкова много![]()
А защо не ползвате презервативи?! Прекалено малки сте за да понесете евентуални последици от рода на бебе... По темата: на 15 години е напълно нормално цикъла й да не е редовен и да закъснява от време на време, не мисля, че трябва да се притеснявате.
Офф топик: може кожата на корема й да е абсорбирала спермата и да е отишла директно във влагалището й и да е забременяла.![]()
Както всяка друга подобна тема, и тази започва така: Здравейте, аз съм на 34, а приятелката ми е на 12. Преди седмица правихме секс БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ...
Аз пък си немам подпис, да ва е яТТТ!
Наистина не мога да разбера как така 5 минутно (евентуално) удоволствие си заслужава всички тези притеснения (в най-добрия случай) дни след половия контакт. Толкова ли е сложно да се сложи презерватив?Пари ли нямате, какво? Да си направи тест приятелката.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
благодаря на всички дали мнение по това което мен ме притесняваше до преди няколко часа .. на моето момиче й дойдеа аз съм щастлив че несъм направил беля
![]()
може да се сложи катинар на темата благодаря и на Др. Тийн за смс-а оказа се прав
![]()
Ама разбира се, че няма да си 20 мин по-рано…. Ама за да си сигурен следващия път презерватив!
Абе,мамка му,едно не мога да разбера: защо правите секс без презерватив?????? Не си заслужава за едното удоволствие да се притеснявате и да питате по разни форуми дали е бременна или не. Набийте си го най-накрая в главата: ВИНАГИ използвайте предпазни мерки.
Айде честито. Няма да ставаш татко.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last