- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ще остана сама....
хора...сега като се замисла като почнем училище аз оставам сама...едни мои приятелки които съм отраснала с тях те сега завършиха 12 клас и утиват да учат в други градове....една моя друга приятелка колкото мен също утива да учи в друг град....една друга тя се има тренировки и двете няма кво да праим..много рядко ще се виждаме...една друга сега с нея сме много близки а тя сега ще учи в друго даскало и там има една нейна приятелка дег съм сигурна че много ще се сближът... и за мен ще забравии....познавам я може да се миждаме чат-пат и то от началото..тя сега едни момичета много и се подмазват и тя напро ме залравяя ... апак като отиде таммм хептенн.....имам една която тя учи в друг град нея отдавна съм я отписала...едно друго момиче тя направо ни заряза за да излиза пред тях с едни децаа...ннэээ особено тия големите като се преместят нэээ кво ша праяя....знам че събота и неделя ще се виждаме чат-пат амаа през останалото време на даскало след тва у насс и тва ша е и всичко ше се промении.....
Като ще си оставаш сама, вместо да ревеш - по-добре хвани прочети някой друг учебник, че ме заболя главата докато прочета написаното от теб.
lol ти па се изкара егати темерута.. толкова ли не можеш да се позапознаеш с някой др ми ревеш по форума ?
Обещанието е учтива форма на отказване.
Първоначално написано от SemperFidelis
©[AMS]© babby, . ! ( hh))
http://vbox7.com/play:d08ae5cd
http://www.teenproblem.net/teenid/dyddunkkaa
Къде е смелостта ти? Май във форума остави я! ;]]
ще си намериш нови като почне учебната година.
!!!!Първоначално написано от dyddunkkaa
+ Това няма как да не намериш нови приятели спокойно всеки е бил така това е просто като преходен период Няма да останеш сама![]()
В крайна сметка, сезоните се менят.Също така и градовете.Хора идват и си тръгват от живота ти.Но е много приятно да знаеш, че тези които обичаш винаги са в сърцето ти… ♥
няма пъкк....pfffПървоначално написано от SemperFidelis
Човекът е прав,седни научи нещо.И вместо да се зъбиш на хората,като ти казват истината,седни и се замисли.После защо нямала приятели.Ми кой би те търпял така?Първоначално написано от kika
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Точно това и аз мисля!!! За да си намери нови приятели трябва да пише правилно! Те винаги първо това гледат, дали си грамотен! Ще я питат как се пише *еди-какво си*.Първоначално написано от SemperFidelis
![]()
Who's next!
Първоначално написано от Force_bladeR
![]()
![]()
![]()
тя не е тъпа а ти.. и всички дето писахте в темата
няма нищоо общо писането с приятели
никои не го интересува писането за приятели![]()
Стои си сама и циври като парцал и ще ти дойде акъла в главата... може би.
eхххх...намерика най грамотните да ми кажат ... тва по най барзия начин го написах и изобщо не съм го прегледалаа....олллее с мен ли никойй не иска да е приятел..аре маа ... аз не съм като вас утивам днеска ..запознавам се с някой на другия ден "обичамм тее" аз един човек го опознавам с години ее...
Първоначално написано от xxKiFlA
точно такаааа...
кай е казал че ще рева в нас. ...олеее....допитах се просто до вас ама кат гледам сте безполезни давате такива "яки" съвети че просто ...няма никъв смисълПървоначално написано от SemperFidelis
хората се плашат от грамотнии...олее не ...после аз съм била тъпаа...МОЛЯ??Първоначално написано от Force_bladeR
![]()
Форумът се пълни с безмозъчни кранти.![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Ехо,скъпа,товаа е иронияяя,и това че нападна човека,само ни показа причината,заради която НЯМА да си намериш приятели-ти си едно злобно същество.Първоначално написано от kika
аз го казах на SemperFidelis
Ще игнорирам по-горните постове. Както се казва - "Всяко зло за добро". Ще си намериш нови приятели - никой не е казал, че първият срещнат от улицата трябва да ти е най-добър приятел. Излизай с повече хора, може от класа ти, сайтове - има много различни характери. Все някой ще ти допадне и ще завържете добро приятелство.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Моме,ти сама каза,че ще си останеш сама.
Еми намери си нови приятели,запознай се с нови хора.Не сме казали,че трябва да ги обичаш от първия ден.
И все пак-правиш ми впечатление на типичното разглезено 13-годишно,което е свикнало всичко да става по неговото.Ако човек ти наруши по някакъв спокойствието и се започва една тирада от доста нелепи,несвързани и неграмотно написани обиди и заяждания.Само съвет:по-кротко,хората не обичат да им се зъбят за всяко нещо.А това за правописа и пунктуацията е градивна критика,добре би било да я приемеш.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire