- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пускане
Дай му да те плесне к'во толкова и на теб ще ти е яко.
Зависи колко време си прекарвал през тези 2 седмици с дадения човек...Първоначално написано от DisturbiaV
И по цял ден да си с него 2 седмици пак са си малкоПървоначално написано от VinDiesel
Ако момчето е с теб и чака само момента на така нареченото "пускане" няма смисъл да го правиш.![]()
Попринцип девствените много все са пред тази дилема.аз поне мисля,че щом не ти е за първи път поне едва ли те е страх от самия секс.ако ти привлича какъв е проблема.Това не те прави нито курва,нито лека![]()
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието
ммм....според мен ако не му пуснеш има по-голяма вероятност да те изостави ,отколкото ,ако му пуснеш![]()
...........
Ти сама каза, че все още не го познаваш особено добре.Щом е така просто изчакай още малко, за да разбереш някои нещица за него. И според мен преди да си легнеш с някой трябва да си убеден, че това искаш без значение от риска или вероятността да те наранят. Така че ако искаш да спиш с него просто го направи и толкова.
Дай му, ма! Той ше си плати за дяволията след време![]()
Питаш нас кога да му пуснеш??? Ами когато си готова бе, момиче... Ако си курва още днес,ако не изчакай подходящия момент...![]()
![]()
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
Подкрепям!!Първоначално написано от Neutral
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
????Първоначално написано от Paramour
![]()
Що не дава , що не дава .. (music)![]()
![]()
по темата: Глупаво е да питаш във форум , дали да спиш с гаджето си . Ти сама си решаваш , кога да му пуснеш .
Memento mei, memini tui!
Какво значи да му пуснеш или да не му пуснеш...? Вие защо сте си изградили някаква идея за света, че мъжете постоянно искат секс, а ние имаме свещеното право на избор да го направим или не? Сексът се прави от двама.
И в един нормален свят не чувствата идват след секса, а обратното.
Заглавието рлз !! Аз никога не бих ПУСНАЛА на човека с който съм ако не го искам... Супер тъпо е да се чудиш на кой ден да му ПУСНЕШ... Когато почувстваш че ти искаш да го направиш точно с този човек тогава трябва да му ПУСНЕШ![]()
ПУСКАНЕ![]()
Ми то къф е смисъла да се прави на лесна че нещо не схващам![]()