- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пускане
От скоро ходя с 1 момче и се чудя,кога е най-подходящото време за да му пуснаДали ако го направя сега това ще провали нещата,в смисъл,че вече няма да съм му интересна,вече няма да ме иска,ще ме зареже,предразсъдъци и такива неща или пък да изчакам повече време
Според мен ако го направим това би ни сплотило повече и така нататък,защото това засилва чувствата поне при мен се е получавало така предишните пъти. Но също и не разбирам смисъла на толкова чакане
Незнам какво да правя,според вас кой е най-добрият вариант и защо
![]()
Първо прецени дали те обича или е само с теб за едното нещо,и ако мислиш,че те обича,му пусни.
първо порасни!
Съгласна съмПървоначално написано от MegamiX
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
+1Първоначално написано от betibarclay
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Тя, ако можеше сама да си преценява, нямаше да пуска тема.Първоначално написано от MegamiX
![]()
Авторке, докато ти се луташ в безмислени чуденки "да му пусна или не" още на първите срещи с някое момче, пропускаш сума ти положителни емоции, които можеш да изживееш.
За такива неща изобщо няма крайно мнение. Когато ти се прииска(но пък и познаваш момчето, имаш му доверие) - тогава. Дали ще е на третата седмица или на третия месец, си е изцяло твое решение.
Подбираш ли хората около себе си, няма да попаднеш в ситуацията да ти се поставят ултиматуми "ще спиш с мен или те зарязвам".
Съгласна съм със зъбатата ябълка над мен...
Но... не разбирам защо трябва да обича всеки, с който ходи? Не може ли просто да са заедно, да си прекарват приятно, да са привързани един към друг и да правят секс? Т.е. да се харесват, но да не са влюбени...?
кажи на колко си..?
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Събудих се сутринта...гладна.да ям ли, да не ям ли ? Ако ям сега, ще огладнея за после и на обяд пак ще трябва да ям..и ше стана дебела.Ама ако не ям, ше си остана гладна ;с Какаво да правя ?
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Поне да ни кажеш от колко време ходите?
Ти правиш секс само заради него ли?
Колко жалко.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
O,боже!Аз, ако ти кажа - "Айде, бе!Пускай му!"
Ти ще отидеш ли да му пуснеш?
GOD SAVE US FOR CRYING OUT LOUD!
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
You made my day, готин коментарПървоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
^ Wtf..ако искаш да му пуснеш , пускаш , ако не - не !Първоначално написано от FuckedUp
Ти си преценяваш кога ще е най-добре ЗА ТЕБ ! Ако ще го правиш не го прави заради него или защото някой ти е казал ,че тогава ще е най-удобно , направи го само и единствено заради себе си.Обичаш ли го ? Ами той теб ? Искате ли се ? Взимате се..
Ако си струваш няма да те зареже и на първия ден, ако си му пуснала. Ако е решил, че ще наебе и ще зареже, може да те чака половин година и пак да го направи. Eби се, животът е кратък.Първоначално написано от mishet0
Temet Nosce
벨야카
Ако искаш след седмица да пускаш темата "използвана съм му пусни ,а ако си сигурна в него и че няма да те нарани ,нищо не губиш![]()
Съгласна съм !Първоначално написано от zority7
![]()
От гледната ми точка на момче: Да, пусни му! Страхотно ще си изкарате, особено той!
От дълбокомислеща мъдра гледна точка: Строго е индивидуално. Може би той е "бройкаджия" и ти си се лепнала за него за имидж.... А може и да е почти "истинска" любов, 2 сродни души...ние не можем да ти кажем.
харесваш ли го?-пусни му.
кажи причината поради която се замисляш..
да не е,че ще те помисли за лесна??????
![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
^ Понякога сексуалното привличане не е достатъчно, за да решиш, че искаш да се пъхнеш в леглото на някого. Има много "но"-та и "ако"-та, особено ако си девойка на 14-16 и си имаш една захаросана представа за първата любов и всичко първо изобщо, а после четеш по форумите съвсем противоречиви неща.![]()
Така... значи първо не съм на 16 годиниЗащо във всяка тема като не ви се хареса нещо и трябва да питате за годините
Колкото толкова !
Относно това,ходим от прекалено кратко време около 2 седмици някаде и няма как да го познавам до толкова за да знам дали е бройкаджия или пък има сериозни намерения,щото той може да казва едно ама нищо никога не се знае,момчетата са си момчета ! Някъде из мненията видях,че някой беше писал нещо от рода на да не ме помисли за лесна,еми да това също го има,притеснявам се,какво..И какви са тези отговори аз да съм си преценявала,извинявайте ама аз можех сама нямаше да се допитвам до други хора,все пак няколко глави мислят по добре от една!Просто съм много объркана и ме е страх да не бъда наранена,като предишните пъти,може да не съм случила на момче,може сегашния да не е такъв но винаги си имам едно на ум...Така другото което забелязах от коментарите..значи няма как да ме обича за толкова кратко време
Мисля,че това между нас е просто едно харесване така да го кажем
,поне за сега
И да уточня за някои други - не ми е първата любов,нито пък съм девствена
Съжелявам,че стана дългичко,но имаше недоразбрали
![]()
Щом питаш по-добре да не му пускаш...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Сама каза,че за 2 седмици не можеш да прецениш какъв е.Значи ти имаш съмнения-тогава недей.Изчакай докато го опознаеш по-добре.2 седмици са изключително малко.