Така... значи първо не съм на 16 години Защо във всяка тема като не ви се хареса нещо и трябва да питате за годините Колкото толкова !
Относно това,ходим от прекалено кратко време около 2 седмици някаде и няма как да го познавам до толкова за да знам дали е бройкаджия или пък има сериозни намерения,щото той може да казва едно ама нищо никога не се знае,момчетата са си момчета ! Някъде из мненията видях,че някой беше писал нещо от рода на да не ме помисли за лесна,еми да това също го има,притеснявам се,какво.. И какви са тези отговори аз да съм си преценявала,извинявайте ама аз можех сама нямаше да се допитвам до други хора,все пак няколко глави мислят по добре от една!Просто съм много объркана и ме е страх да не бъда наранена,като предишните пъти,може да не съм случила на момче,може сегашния да не е такъв но винаги си имам едно на ум...Така другото което забелязах от коментарите..значи няма как да ме обича за толкова кратко време Мисля,че това между нас е просто едно харесване така да го кажем ,поне за сега И да уточня за някои други - не ми е първата любов,нито пък съм девствена Съжелявам,че стана дългичко,но имаше недоразбрали