.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

сенки под очите

Здравейте! Търсих в интернет , но не намерих нищ0 полезно за сенките под очите .. имам ги вече от 2-3 клас и е ужасно гр0зно !! и ще съм ви мног0 благодарна ак0 ми кажете кака да се справя с тях!

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Попитай в някой козметичен магазин. Там със сигурност ще ти кажат по-добре от нас кой е най-подходящ и т.н.
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Коректор
    За справка-козметичните магазини,има и по-евтини и по-скъпи,различни цветове,отиваш и пробваш.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    ти по доре иди на лекър !
    Може да имаш проблеми с бъбреците , или някой друг вътрешен орган .
    Защото те не са безпричинни тези сенки
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    ти по доре иди на лекър !
    Може да имаш проблеми с бъбреците , или някой друг вътрешен орган .
    Защото те не са безпричинни тези сенки
    +++ Питай личната лекарка да ти даде едно направление за кръвни изследвания.Може еритроцитите да са ти по-малко и от това да се получава.

Супер фен
    фондьотен/коректор?

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    По принцип сенките и торбичките под очите може да са генетично заложени, така че ако някой от вашите страда от подобен проблем няма измъкване. Но можеш да облкчиш малко кожата около очите с различни маски - знам че 2 пакетчета чай са полезни и стоиш с тях около 20тина минути както и резенчета краставица. Или: "Освежи очите си
    Сложи кръгчета краставица върху подпухналите си очи (това също свива кръвоносните съдове) или нанеси лосион с кофеин, който намалява задържането на течности в тази област. Друг вариант е да пробваш със следната комбинация: една обелена и нарязана на кръгчета краставица, 1 ч. л. мляно кафе, 1 ч. л. лайка. Така получената смес завий в две памучни вързопчета и сложи във фризера да се охладят. След като замръзнат, ги извади и постави върху очите си за 20-ина минути." <- От Cosmopolitan , не знам дали работи, но знам, че за да има ефект трябва редовно да ги правиш. Иначе мисля, че лекар също е добра идея

И аз имам сенки под очите. Ще ми се един ден да нямах... ужасно гадно е и не знам на какво се дължи. За това всеки ден се принуждавам да си слагам коректор под очите, а не искам .

И на мен ми се появяват по-силно изразени от време на време, най-често като съм попрекалила с взирането в монитора, телевизора или някоя книга. Случвало се е обаче и в случаи, когато съм напълно отпочинала. Не знам, нямам обяснение. Иначе кръвните ми изследвания са си нормални. Слагам си коректор в повечето случаи.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Има най-различни коректори точно за твоя проблем! Отиди в някой козметичен магазин и там кажи, че търсиш такова нещо. Има мисля че на Гарниер и на други фирми, обаче сега точно не се сещам как се казваха!

Защо да дава 10 лв. за измисления им рол-он, като може да даде 2 и да получи същия ефект?

Може кожата ти там да е по-тънка и да прозира..Поне при мен е така..Имам си ги от както се помня.

Град
    Lyon
    и аз имам този проблем .. и е ужасно грозно .. особено когато не съм се наспала или съм адски изморена ...много много много ги мразя тези сенки .. блякс !
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

И мен тези сенки ме измъчват.а и са толкова грозни.Не мога да се търпя.Някои хора твърдят,че сенките при някои са от недоспиване, но аз се опитвам да спя поне 8 часа.Преди няколко седмици гледах един продукт на Garnier в dm, който съдържал кофеин и още съставки.Цената му бе 15 лв и някакви стотинки,но е хубаво човек да се консултира с дерматолог, защото всеки има различен тип кожа и не се знае дали даденият продукт ще ти помогне.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    ако някой е изпробвал ролона на гарниер моля да си каже мнението, защото не ми се дават 15 лв за едното нищо

Няма спасение
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Супер фен Аватара на sladkalady
    Ми като за начало трябва да спиш достатъчно ,може да си слагаш кръгчета от краставици или сурови кръгчета от картоф върху очите.А за да ги прикриеш поне малко ,използвай коректор .
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

И аз имам подобен проблем, много ми е тънка кожата под очите чак ми се виждат вените :Д:Д някой път чак е синьо .. много грозно

Az go imah ролона на гарниер ii e PULNA glupost... maikami mi go beshe kupila ii ne znam kolko struva no NI6TO ne pomaga... !!! NI6TO ama Bukvalno
    m0je da sum vsqkkakva n0 pone sum sebesii ... !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си