- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема: Thirteen
Във темата за филмите видях че доста хора освен мен са харесали филма, та си викам да пусна една фен тема![]()
Вчера гледах повечето филм и бих казал, че НЕ е ниищо особено.. Прехвален е..Има далеч по-добри филми.. Преди време даваха подобен (на подобна тематика) филм по Холмарк и беше далеч по-добър и интересен.. A walk to remember също е много по-готин (нищо, че сюжета е различен..)..
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
СериозноПървоначално написано от wali00
Ама сериозно?
Ама и ти викаш смислени качестеви филми,нали
ми даааааааа
За един филм да правите чак фен тема.Много му е.А и няма да стигне 2 страници...както и да е.
Филм като филм...определено не е сред любимите ми.Но пак става за гледане.Накрая заспах обачеВсе пак съм го гледала и преди...
актрисата дето играе трейси е хубава <33
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Първоначално написано от December
качестеви![]()
не разбрах какво точно искаш да ми кажеш... ако е до това дали A walk to remember е по-добър от 13, според мен- определено ДА.. Нито един от двата не ми е сред любимците, ама ако трябваше да избирам кой да гледам пак, то щях да избера A walk..
Филма показва колко е пошла днешната младеж-както казва Юлиан ВучковНики Рийд ми харесва...иначеее кофти тръпка.
не е лошо филмчето,поучително е за разни млади девойки,които са се отдали на разврат![]()
we are rockstars.
Не струва, не ми трябват лигави филми за да знам какво е положението на тази възраст!!
Дам много вярно и на мен ми хареса филмчетоПървоначално написано от TrustNobody
Харесва ми филмът, защото показва голяма част от действителността и как едно момиче, комплексирано, може да пропадне дотолкова, само заради едното внимание на някаква популярна кучка...
времет0 тu uztuча
Явно само мен не ме е впечатлил филма.Е,да хубава история..донякъде поучителна,но бая си е прехвален.
Филм като филм.
е не беше чак такава кучка. трейси се изкурви повече..Първоначално написано от d3sincet0y
![]()
Първоначално написано от Colouring
Ти май моите мнения не си ги прочела..![]()
И аз мисля като тебе..
A walk to remember и 13 нямат нищо общо бе хора!И грам не се доближават...
Иначе ми хареса филма...Кефя се на някви такива филми.наркомански.
Сега разбрах от къде е дошла музата за фен тема-ще го дават по битиви.![]()