- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- моля кажете по бързо ..
искам да ми дадете съвет без подигравки и тем подобни .. имам си приятел с който сме много време и днес го правихме с презерватив но е бил спукан и имаше в мен и когато свърщи и веднага видях че има в мен и много барзо отидох в банята и се измих и вътре добре със вода .. след 3 дни трябва да ми дойде цикъла .. та има ли вероятност да стане нещо след като се измих добре с вода и трябва да ми дойде след 3 дни ...моля кажете и без базици
Има вероятност, няма значение, че си се измила, сперматозоидите са много бързи, то ако ставаше само с измиване нямаше да има толкова аборти.Но тъй като бременността настъпва на третия ден след акта, а на теб трябва да ти дойде след толкова, изчакай до тогава, и ако ти закъснее си вземи тест за бременност. И не се шашкай много, имала съм такива случаи и винаги съм се притеснявала напразно![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
има... ама надали
няма какво да те лъжа- има вероятност, но за твое успокоение скоро трябва да ти дойде, така ще разбереш със сигурност, а ако закъснее другата седмица правиш тест и ще видиш.
Между другото до колкото съм слушала дни преди цикала и след вероятността да се получи белята е много малка, но не е изключена
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
по добре щом днеска сте го направили да отидеш за хапчета защото те действат до 72 часа а ако си изчакаш да ти дойде след 3 дни а закъснее после само аборт се спасява ... евентуално
Пълни глупости..Не се трови с хапчета.Щом трябва да ти дойде до три дни - няма страшно.Но все пак ако ти закъснее си направи тест..Не е казано 100% че си бременна.Първоначално написано от Shmahao
![]()
Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!
амии вече от няколко дни си чувствам гардите да ме болят така ми става инаги преди да ми дойде и се надявам вече всеки момент да трябва да ми идва и да не стане нещо защото поне доколкото знам чрез цикъла се изхвърля неоплодената яйцеклетка![]()
Първоначално написано от sweety11
Извинявай, но май твоето са глупости. Как ако й закъснее да синаправи тест? И ако не дай Боже е положителен? Този тест нали знаеш, че е само тест...на твое място бих си купила хапчето, да, вредно е...но има опасност, така че...помисли..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
И аз точно това си помислих. Всичко си е 50 на 50.Първоначално написано от BigFakeSmile
Аз мисля, че най-добре е да вземе Ескапел. Едва ли има човек, който да не знае, че е вреден, но по-добре хапчето... отколкото закъснението, тестът и... положителният резултат.
И следващият път по-внимателно.
Аз на твое място бих пила Ескапел. Не мисля, че е удачно да рискуваш, след като е попаднала сперма в теб.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Какво разбираш под "докато е време"? Тест се прави седмица-две след половия контакт, а тогава, ако е бременна, вече единственото решение е аборт.Първоначално написано от PoRcHeTaTa1
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
вари си купи ескапел до 48 4аса .ако не са минали за по сигурно.Да има вероятност,от статистика знам ,че най-нежеланите бременности стават от дефектни=спукани презервативи.Първоначално написано от teenproblem9898
sleda ot lubovta
от веднъж няма да се натрови.По добре да чака да и закъснее ли ? Аз бих заложила на сигурното.Първоначално написано от sweety11
sleda ot lubovta
здравейте .. снощи се събудих посреднощ и ми се виеше много свят и ми беше страшно лошо ама така ми са виеше свят че направо не можех да отида до тоалетната и парво се мачих да поварна но не можех , но после отидох и поварнах малко ми олекна но чувствах как се изпотявам и как ми се вие свят и пак отидох и пак поварнах и след това като си легнах и ми поолекна и заспах но сега треперя и ми се вие свят .. според вас може ли да е от самовношението и от притеснението поне една приятелка така ми каза и каза че не може да има симптоми още на първия ден .. според вас от моята психика ли еили симптоми
Ти вече си се психясала тотално.Няма да е лошо да послушаш какво ти казаха в по-горните постове и да вземеш хапче.И другия път внимавай повече.Първоначално написано от teenproblem9898
ПП.И ако може да пишеш малко по-грамотно,защото едвам схванах какво обясняваш.
И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
сега искам да ви питам един въпрос .. днес говорихме с приятелят ми и решихме че ако има нещо сме готови да гледаме бебто защото все пак не сме малки а пълнолетни но искам да ви попитам .. в този ден го правихме 3 пъти един след друг и естествено с 3 различни презерватива :Д но се оказа че третият е спукан .. та има ли възможност след като вече свърши два пъти на тртия вече количеството сперматозоиди да е по малко и вероятноста от забременяване също .. моля дайте съвет![]()
глупости... къв аборт след 3 дни веПървоначално написано от Shmahao
![]()
По принцип качеството на спермата се възстановява след 24 часа, но не е изключено някой хубостник да се е спотайвал из каналчета, тестиси и прочие. Реално само 1 сперматозоид е достатъчен. Защо не вземеш спешното хапче?
Друг път свършвал ли е в теб? Извинявам се за въпроса, но гълтала ли си? Възможно ли е самата сперма да ти причинява нещо като алергия. Иначе признаци още няма, защото още зиготата (ако има такава) не е слязла в матката.
да гълтала съм но не ми е приятно и избягвам да го правя .. а за хапчето избягвам да го пия защото вече съм пила 2 тази година и незнам защо само на мен ли се падат тези презервативи ;( ;( ;( незнам вече какво да правя
а за това мое състояние сега мисля че е от нерви аз попринцип съм много притеснителна дори понякога като се притесня и сърцето ме боли и мисля че е от това вчера толкова се шашнах че на бързо отидох в банята и дори не се сещам после как са прибрах ... много се стреснах
Практикувайте полов акт с презерватив + прекъснат полов акт. Всякакви презервативи съм ползвала и от най-евтините. За 4 години и половина имаме 1 скъсан (забелязан навреме). Какво ги правите преди да си ги сложите? Дупчете ги с нокти ли?
Обърни се към гинеколога си и се посъветвай може ли да пиеш пак хапчето. А иначе се обърни към него, за да се консултираш за други контрацептивни методи (ако не си бременна де).
ох незнам вече ще изчакам малко да видя дали ще ми дойде и ще взема тест ... доколкото разбрах има някакви инжекции ако си бременна и то ги маха .. а за аборт неискам защото след време искам да си имам дете но не сега![]()