- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- моля кажете по бързо ..
м незнам всичко съм си мислила дали да го задържа , дали ми са живее още , но мисля засега малко да се успокоя и да видя след седмица какво ще сане и тогава вече ще мисля поне се надявам че щом цикъла ми трябва да е след 3 дни да е по малка вероятността ;(
Да, вероятността не е особено голяма, но съществува. Трябва да си подготвена и за това психически. Реши да не пиеш нищо, така ли? Стискам ти палци и следващия път бъде по-умна. Накарай го да свърши извън теб. На 25 сме с моя мъж, вече и заедно живеем, но деца не искаме още. Презерватив+прекъснат полов акт при нас е закон!
амиии реших защото ми казаха че може да е опасно 3 хапчета за една година ... и аз не искам бебе не съм подготвена за това дори за секунди ми е минавало да се тровя ли незнам ;( но до последно ще се надявам вси4ко да е наред![]()
Точно така, изхвърля се НЕоплодена яйцеклетка. А твоята има голяяяяяяяяяяяма вероятност да е оплодена. Така че пий хапчето и да се свършва. Иначе готова ли си да отгледаш бебето, ако теста е положителен или да правиш аборт? Аз не мисляПървоначално написано от teenproblem9898
![]()
За да учудиш родителите си, първо трябва да учудиш целия свят!
Както казах , за мен е почти сигурно че няма нищо- 1- во не е толкова лесно да забременееш, колкото повечето хора си мислят и 2-ро - било е 3 дни преди цикъл- аз доколкото съм чувала няколко дни преди и след цикъл опастноста е минимална.Първоначално написано от whysosad
Пък и като гледам момичето е пило тази година 2 хапчета, та и трябва още едно и да си обърка напълно организма.И ако ти закъснее или размести цикъла, може би ще бъде реакция точно от тези хапчета, защото един от нежеланите реакции при приема им е точно такъв.
Затова й казах да си направи тест, ако й закъснее , защото това закъснение не би означавало 100 % че е бременна , а може би е реакция на хапчетата.
Да те питам teenproblem9898 пи ли хапче ?
Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!
ами приятелят ми каза да не го пия защото са му казали че е много лошо толкова много и ми каза че ако има нещо и той ще носи отговорност а и на мен тези хапчета много ми влиаят зле .. като ги пих получавах сърцебиене и ми пречарняваше а единия път ми текна леко кръв .. тоест дойде ми много рано .. но незнам чесно да ви кажа сам се отчаяла и незнам ако има нещо да се тровя ли какво да правя . ;(
Напълно съм съгласна, че не се забременява толкова лесно и че вероятността да забременееш няколко дни преди мензис е минимална.
Това си е така, но момичето за 7 месеца е пило два пъти хапче за спешна контрацепция. И предполагам й е повлияло на самия й цикъл... и овулацията й може да не е точна. Да се е изместила.
Има такива случаи, в които настъпва точно преди дните на менструация.
Може пък всичко да е нормално и точно.
Тогава нищо няма да е станало.
Все пак всичко си е строго инвидуално, но винаги трябва да се има едно на ум.
Два пъти се е стигнало до това хапче... предполага се, че трябва да сте станали още по-внимателни... а сега отново. Пазете се повече!
teenproblem9898,
цикълът ти редовен ли е?
амииии хапчетата не съм ги пила скоро само веднъж ми дойде по рано тоест като го пих но от тогава ми е идвало вече няколко пати и винаги кам датата минимум максимум 2-3 дни .. а няма ли начин примерно да правя нещо фитнесче да дигам тежко още докато не е касно и недай си боже да няма де .. но сега трябва да ми дойде тези дни и гардите ме болят вече от няколко дниПървоначално написано от whysosad
Ами щом ти влияят толкова зле-спри да ги пиеш - те и без друго са опасни.Ако имаш толкова рискови ситуаций, по-добър вариант са хапчетата, който се приемат редовно и са по-малко опасни мисля.Първоначално написано от teenproblem9898
Евала на приятеля ти - повечето момчета в тая ситуация няма да се замислят за теб и здравето ти и дори ще те подтикват към хапче, за да се освободят от отговорност.
..иии - НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙ . Мисли позитивно. И си направи тест, за да се успокоиш.
а това за натоварването знаете ли дали може да подейства да правя нещо нали попринцип когато чакаш дете трябва да се пазиш ... незнам всичко ми минава през главата нямам тарпение да ми дойде или да мине седмицата да си напраявя тест ;(Първоначално написано от sweety11
За какво натоварване става въпроси над какво мислиш че може да подейства, че нещо не разбрах.Първоначално написано от teenproblem9898
ами значи аз неискам бебе пазихме се и винаги се пазим но понякога се случва бела и нали чувала съм че в ранното време когато бебето още не се е развило демек първия месец е много рисковано не трябва да се претоварваш да пиеш лекарства та се питах има ли начин ако има нещо ако много се натоварвам да стане нещо с него но незнам много се надявам да не е станало нещо поне аз си го обяснявам че след като ме болят гардите организмат ми вече е готов са изхварли яйцеклетката и приятелят ми преди това свърши два пъти и ттова мисля че намаля малко риска .. наистина много се надявам да е така и меси на всички който си дават мнението![]()
Има десетки "бабешки методи", до които жените са прибягвали преди години (даже преди векове). Скачания, удари, разни отвари, но това са бабешки методи и НЯМАТ никаква гаранция, а крият сериозни рискове за ТВОЕТО здраве.
Щом те болят гърдите, предполагам, че ще ти дойде. Обади се на гинеколога си преди това да стане и се посъветвай дали да почваш орални контрацептиви (те се започват от първия ден на менструацията) и какви. Но пак ти казвам - редовно гледане на презерватива, смяна при най-малкото съмнение и той да не свършва в теб. Вече 7 месеца съм така и притеснение нямам!
Щом е така и всичко ти е точно.. не се притеснявай.
И щом гърдите те болят - скоро ще ти дойде. Запази спокойствие, защото притеснението влияе изключително много.
поне гърдите дето ме полят са ми успокоениетоПървоначално написано от whysosad
и си мисля че наистина трябва да почна да си вземам от тези контрацептиви защото незнам какъв е този мой късмет все на мен да се получава апак приятеля ми вика не е сигурно че е останало в теб но аз много съм притеснителна и докато не се уверя постоянно това ми е в главата
![]()
Да се натоварваш с фитнес, за да навредиш и да махнеш ако се е зародило нещо ? Това ли имаш предвид ? Едва ли ще му навредиш с фитнесПървоначално написано от teenproblem9898
Ноо..Незнам - не съм запозната много по тоя въпрос.
м дам точно това си мислих защото една моя братовчедка сега е бременна на няколко седмици сигурно но незнаеше и беше на село и там е помагала с работа и е прокарвила а това не било хубаво за бебето .. незнам всичко сам си мислила но силно да се надявам че няма нищоПървоначално написано от sweety11
сега се сетих и нещо друго спощи вечерта когато отидох до тоалетна цветът на урината беше някакъв ярко жълто дали това е някакъв симптом за бременност или може да се е появило от това че през деня ми беше много горещо и испих голямо количество лимонадаизвинете за глупавите ми въпроси но просто сега всичко ме плаши
НЕ е възможно да имаш каквито и да било симптоми толкова рано.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
значи да разбирам че промяната се е дължала на друго а не на товаПървоначално написано от SummerRain
Ами урината става по-тъмна ако си пила по-малко вода.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
да затова знам но аз се стрснах защото беше някак много светло малко като тези емотиконки но ми казаха че може да е от лимонадатаПървоначално написано от SummerRain
та вече съм решила след седмица ще направя теста и каквото стане ;( но имам дин последен въпрос .. снощи както си лежах и забелязах че гърдите не ме болят нито са напрегнати а сега съвсем малко ме боляттова може ли да зна4и че няма да ми дойде ;(