.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 90 от общо 90
    Голям фен Аватара на skuck
    Ми аз пък не мога да разбера цялата тая работа с "патриотизма" ... родил си се българин - мразиш турците... ами ако се беше родил турчин? Цялата тая работа яко съкс... бахти "Писна ми псевдо интелектуалци или модни патриоти, които мечтаят за обществени звания - народни водачи на кръчмарски възстания. И всеки ден чувам поредния зов за искренна омраза породена от любов към безмислени лозунги, измислена фикция, чертаят територия и я пълнят с история, а ние човеците оградите мразим, а те ни карат да ги вдигаме и после да ги пазим, да газим, мачкаме и караме да страдат хората живеещи от другата страна на оградата."

Някой може ли да ми даде адекватно определение на думата "патриот"?
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Помня, че в първите години от демокрацията доста улици бяха преименувани. Покрай Ленин, Сталин, Димитров обаче пострадаха на места и Смирненски и Вапцаров.

Но според ен сериозно трябва да се замислим, как да прекръстим Димитровград. Вярно, че можем да казвам, че е кръстен на Митко Пайнера, обаче можем да се замислим за нещо по-модерно - Пайнертаун, Пайнервил и тн.
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    Цитирай Първоначално написано от Patriot
    Доста интересни разсъждения, но са кухи от всякъде. Фактите са, че след като АТАКА се появи на политическата сцена, ДПС бе свалено от властта след 8 годишно управление. Още един факт е, че АТАКА беше първата партия, която започна да анти ДПС и широката общественост разбра за техните престъпления в Родопите. Риториката и папагалски подхванаха ГЕРБ и комунистическите проекти РЗС и ЛИДЕР, за да цепят електората.
    Така стоят нещата, а измишльотините, които сипеш са безпочвени.

Името на връх Мусала, както и на всички турски или комунистически на градове, като Хасково, Кърджали, Благоевград, Казанлък. Също така и всички улици, които имат подобни наименования, а също да бъдат съборени всички паметници на "героите на комунизма".

Мненията, че това било част от историята са пълни глупости. Това са били наши поробители, заради които великата някога България още не може да се съвземе и всякакви връзки с тях трябва да бъдат прекъснати.

За пример-в повечето европейски страни всички неща свързани с фашизма и националсоциализма са забранени и те не се интересуват, че това е било част от историята, макар че щетите които са понесени по време на Втората световна война са несравнимо по-малки от тези които България е понесла от турци и комунисти.
    Патриоте,

какво?

Я преведи...

Идваш и почваш да пишеш някакви глупости и да казваш, че мнението на другите са "кухи", а нещо не видях и един смислен аргумент - какви неща свързани с националсоциализма са забранени - символи, а никой не е "забранил" Аушвиц, Бухенвалд или Райхстага май...

Едит:

Също да споменем, че когато се пръкна Атака на власт дойде тройната коалиция с.. дам, ДПС. Нещо и фактологията ти куца...
    Говоря ти, че е забранено да се използват нацистки символи.

А фактологията не ми куца, но АТАКА не беше в парламента, преди изборите 2005, а след като като влезе нещата се промениха. Ако не беше АТАКА, избирателната активност нямаше да е толкова голяма на последните избори и ДПС щеше да им доста по-голямо внимание
    "Националист - това е естественото ми агрегатно състояние" (Н.Хайтов)

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Patriot
    Говоря ти, че е забранено да се използват нацистки символи.

А фактологията не ми куца, но АТАКА не беше в парламента, преди изборите 2005, а след като като влезе нещата се промениха. Ако не беше АТАКА, избирателната активност нямаше да е толкова голяма на последните избори и ДПС щеше да им доста по-голямо внимание
    Ако не беше ДПС нямаше да има АТАКА. Ако няма АТАКА, то ДПС ще получава доста по-малко внимание.
    Двете партии живеят от противопостоавянето си една на друга.

А за обвързването на високата избирателна активност с АТАКА мога само да кажа
    Grumpy old madman

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    @Patriot ако си свалиш партийните очила и се огледаш в сегашната ситуация ще видиш,че АТАКА загуби и доста симпатизанти,а и олекна с това ниско клякане до земята пред ГЕРБ и Бойко.АТАКА както и НДСВ и ГЕРБ в момента са партии яхнали просто гребена на вълната и даващи зрелище,но не и достатъчно практичтни и приложими решения,които да помогнат.Още повече,че АТАКА загуби и голямата си трибуна в лицето на Скат и в следвашщия парламент я вкарата 12 депутата я не.2005-та година бяхте интересни и нещо ново и както се казва задоволихте желанията на избирателите,но вече не предлагате нищо ново и политически адекватно.

Цитирай Първоначално написано от strave
    @Patriot ако си свалиш партийните очила и се огледаш в сегашната ситуация ще видиш,че АТАКА загуби и доста симпатизанти,а и олекна с това ниско клякане до земята пред ГЕРБ и Бойко.АТАКА както и НДСВ и ГЕРБ в момента са партии яхнали просто гребена на вълната и даващи зрелище,но не и достатъчно практичтни и приложими решения,които да помогнат.Още повече,че АТАКА загуби и голямата си трибуна в лицето на Скат и в следвашщия парламент я вкарата 12 депутата я не.2005-та година бяхте интересни и нещо ново и както се казва задоволихте желанията на избирателите,но вече не предлагате нищо ново и политически адекватно.
    АТАКА е първата българска партия, която направи такава жертва на рейнтинга си в името на България. Защото Волен Сидеров много добре си е дал сметка, че ще има известно разочарование сред електората при тази подкрепа, но въпреки това я даде по безкористен начин, защото България се нуждае от стабилност на този етап.

А незнам точно какво значи, че АТАКА се е провалила в предишния парламент? Знаем с какви приоми се действаше срещу партията. Първо съда отказа регистрация и се наложи да се влиза в коалиция с цел да се явят на изборите. След това стана случката с Владо Кузов и много хора все още мислят, че той е бил депутат от АТАКА. Последва разпадане на групата и АТАКА реално остана с 4-5 депутата. Определението, че "Волен се е провалил" са смехотворни. За какъв провал говориш да не би да са били управляващи. За една опозиционна партия можеш да кажеш, че не си е свършила работата ако е била пасивна и ако не е предлагала решения и законопроекти, но АТАКА не беше, така че не знам за какъв провал говориш.
    "Националист - това е естественото ми агрегатно състояние" (Н.Хайтов)

Имам въпрос към тоя серсери или там както и да е..

Пич самоопределяш се като турчин?Какъв точно го търсиш тука ?

Тук съм за да дразня такива като вас.

Цитирай Първоначално написано от Serseri91
    А не смяташ ли,че това твое дразнене,а и не само твое може да предизвика нещо по-голямо.И когато това стане вече ще е късно да се спре

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от canyoufeeltheemotion
    А не смяташ ли,че това твое дразнене,а и не само твое може да предизвика нещо по-голямо.И когато това стане вече ще е късно да се спре
    Не мислиш ли, че прекаляваш?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

много турски подлоги има тук

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    майна,някой да съм обидил ? да съм казал нещо против правилата,м ?

и не,не се заяждам

Град
    Варна

и не,не се заяждам
    Майна, не пасем трева. С лекичко финтиране покрай правилата тук не се минава. Мери си приказките и заплахите (или обещанията), за да не се налага друг да ти ги мери.

И не, не се заяждам. Официално те предупреждавам.

и не,не се заяждам
    Майна, не пасем трева. С лекичко финтиране покрай правилата тук не се минава. Мери си приказките и заплахите (или обещанията), за да не се налага друг да ти ги мери.

И не, не се заяждам. Официално те предупреждавам.
    ако си го помислила за заплаха,далече си от истината...

Град
    Варна
    Стига. Излишен спам също не обичам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове