.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Проблем

Проблем

Помощ имам лош дъх.Не е от зъбите ходих на заболекар здрави са мия ги по 3 пъти на ден.Имам този проблем от години,но не му обръщах внимание до сега имам си гадже и не искам да се целуваме защото ще е ужасно дъвча дъвки и след малко пак се появява същото е и като си измия забите 1 минута имам свеж дъх.Помогнете ми какво на правя на 16 съм.

Супер фен Аватара на zoreto
    Ако лошия дъх не е от зъб развален или нещо , това е знак ,че имаш проблем със стомаха.Виж при личната какво ще ти каже,защото проблемите ако не се лекуват се задълбочават.Иначе дъвки,бонбонки (лошото е ,че са без захар ,но съдържт аспартам) но това поне ще ти помогне малко

Мега фен Аватара на vagarious
    Започни да почистваш и езика.Именно от там идва лошия дъх в повечето случай.Има специални четки за зъби, на които отзад си имат такова за език.АКо и това не помогне,наистина се консултирай с лекар.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Започни да почистваш и езика.Именно от там идва лошия дъх в повечето случай.Има специални четки за зъби, на които отзад си имат такова за език.АКо и това не помогне,наистина се консултирай с лекар.
    Съгласна съм. + това можеш да си вземеш и от някоя аптека от спрейчетата за свеж дъх.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си