- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За или против чантите през рамото
Преполагам,че всеки знае за чантите през рамо . Тъй като се чудя дали другата година да ходя с такава - ще ви помоля за съвет.Много хора казват,че е неудобна и да не си сменям мойта (която е с две дръжки за гърба).Е кажете - на вас удобни ли са ви и от кога носите такива чанти ?
не са ми удобни и бях чувала че изкривяват стойката.![]()
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
на мен пък ми харесват и преди няколко дена си взех такава :P![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кошмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!!!
Аз имам такава и ходя с нея на у-ще.Не ме стряскайте сегаНо като си помисля...последно време ме боли гърба малко
Дано да не е истина това за изкривяването
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
заради такава чанта ходих 1 месец на физио терапия![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Имам такава чанта,но е малка и ходя с нея само когато излизам.Следователно е много лека и проблеми няма. :P
аз имах такава чанта в 5клас мисля,и супер много ме боляха рамената и гърба ужасно беше и веднага се отървахедна приятелка пък супер много и се промени походката от тая чанта..и е малко изкривена
![]()
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Изкривявя стойката.Едното рамо ти става по-ниски спрямо другото и е много грозно.
Ако е малка и лека чанта,става.Но не и когато е за училище с всичките ти учебници.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
нося но сменям рамената за всеки слуай![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Аз носех такава чанта в 7 клас, когато носехме по 5-6 кг учебници. Тогава получих гръбначно изкривяване и все още ключицата ми от едната страна е по-издадена. Иначе са удобни, но да не се носят постоянно и да не са тежки.![]()
И моята е такава, но вече си я нося само на едното рамо и ми стига някъде до коляното , а не така настрани много ми е удобна харесвам си я , наистина когато е тежка много ме боли рамото , но от всичките става така.
Чантите не изкривяват стойката , само ако са много леки и не създават никакво напрежение в тялото , с чантите за училище това е напълно невъзможно , така че с раница или чанта изкривяване има малко или голямо![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
За! Харесват ми много и са удобни, но аз не я използвам за училище и не нося 3 тона вътре![]()
благодаря ви може още хората да дадат мнението си ! Но аз понеже така или иначе си имам гръбначно изкривявване по-добре да не си взимам ! !!
Аз имам такава. Харесва си ми и е удобна. Понякога когато имам повече неща я нося само на едното рамо.
Мен тези чанти много ме кефят и си ги нося с удоволствие!![]()
![]()
![]()
Аз имам такава.. не ме е боляло рамото , нямам изкривявания ..Може би нищо ми няма защото не се товаря много .. не знам ..
![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
Оо вече към 6,7 съм сменила .Адски удобни са![]()
![]()
Аз съм "за", в случаите когато е лека. Например дамска чанта. За училище залагам на раниците.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Против съм .. въпреки ,че имам една малка ии много рядко я слагам![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Тази година ходих с такава чанта на училище и нямах никакви проблеми, а доста често я претъпквахсмисъл повече тежи от раница, ама не е трагично, пък и мойта стойка не се промени, такаче зависи
![]()
3a
гига неудобни са и могат да доведат до гръбначно изкривяване![]()
- Навън е нощ, в леглото той и тя. Тя го целуна, той подскочи. Тя го щипна, той подскочи. Накрая той не изтърпя, удари я и тя умря! Ах…горката муха.
Удобни са но зависи какво носиш. На мен лично за училище не са ми удобни но за разходка бива. В крайна сметка всеки има право да носи каквото му е удобно
Ако искаш такава за даскало - според мен не е удобно, само ти се подмята като вървиш. Иначе за навън за разходка някаква малка през рамо е много удобна.![]()
Имам две такива кожени чанти за през рамо, само че не ги тъпча много и са леки и следователно не ми се отразяват върху стойката.![]()