.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Просто зрител,нищо повече.

Както някои от вас знаят,имам проблем с общуването.Хвърлих много усилия и започнах да говоря малко по-отворено.Е вчера на рожденния ден на "най-добрият" ми приятел се опитвах да отворя тема,но никой не ме слушаше.Започвам да говоря и те веднага ме прекъсват със своите теми.Писна ми.Отчаян съм и ще си остана анти-социален и дествен до края на живота си.Никога не правете като мен(да се пристрастявате към компютъра,така загубих 3 години през които е може би най-важният момент от изграждането на личността която аз не успях да изградя.)Имам чувството,че съм някакъв невидим дух в компанията и никой не ме забелязва.Много ми е гадно!И не мога да намеря обща тема за разговор с никой-нито със съученици,нито приятели с които се познаваме от малки.Може би с по-сдуханите мога да стана приятел ама за какво?Искам да мога да общувам със всички без да се притеснявам.Между другото на 16 съм.
    Талант е да говориш много и да не казваш нищо...

Супер фен
    Обръщаш една чиста водка или чиста текила и действаш...

Сега сериозно.....Мъжки,искаш неискаш земи се стегни, много е смешно и грозно момче да е срамжлив...къ'в мъж ще станеш?Как ще сваляш мацките?...Толко ли не си зацепил за какво обичат да си ляфят приятелите ти и компанията ти ,съучениците ти...итн...?
    Братле ти си си виновен...аз ли да ти кажа за кв'o обичат да лафят приятелите ти??Като разбереш за кв'o си говорят почни и ти да говориш с тях на тия теми..измисли нещо,което да им хареса..
    ние ли да ти кажeм...

Град
    In Your Mamma's Pussy
    Прочети няколко вица, изпии 2 водки и всичко ще се уреди!
    Аз пък си немам подпис, да ва е яТТТ!

Цитирай Първоначално написано от mincheto
    Обръщаш една чиста водка или чиста текила и действаш...

Сега сериозно.....Мъжки,искаш неискаш земи се стегни, много е смешно и грозно момче да е срамжлив...къ'в мъж ще станеш?Как ще сваляш мацките?...Толко ли не си зацепил за какво обичат да си ляфят приятелите ти и компанията ти ,съучениците ти...итн...?
    Братле ти си си виновен...аз ли да ти кажа за кв'o обичат да лафят приятелите ти??Като разбереш за кв'o си говорят почни и ти да говориш с тях на тия теми..измисли нещо,което да им хареса..
    ние ли да ти кажeм...
    Съгласна съм! Успех
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Човек, просто забрави компютъра си и годините, които си изгубил покрай него. Кажи си един ден: ,,От днес аз съм нов човек!". Излез навън и без да се срамуваш прави това,което ти дойде на ума, говори за това, за което говорят другите и просто не налагай нови теми, а засягай техните теми. Ще видиш как ще почнат да се вслушват и в твоите думи. Ти си вече на 16. Ами щом е така им придложи да отидете примерно на дискотека, пийни си малко алкохол (без да се напиваш) и така лека по лека ще се отракаш!

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Компютъра не е толкова важен фактор, както си го представяш.
    Какво ти е направило това гениално изобретение?
    Той не ти е виновен. Просто ти си си такъв по природа.
    И съветът на LipSy е съвсем правилен. Просто забравяш миналото и започваш на чисто.
    Успех!

Добре бе от к'фо ви е срам?!Ако никой не те слуша,,начи не си им достатъчно интересен или не можеш да се изразиш.Говори отворено,,а не с половин уста..та никой да не те разбира.Нз..ходил ли си на даскало,,учи ли ли са те да общуваш?Променяй се бе брат!И аз бях така кат бях на 11-12,,ама ся на 13 се изчантих и то много..и от компа..шот аз в нета бях себе си,,а лайф кат тебе не можех да говоря просто.. обаче ся не ме е срам и страх от нищо и в реалния живот съм си некъф тотален откачалник,,дет вика здрасти на тия къде не ги познава..е после се запознават де. Та т'фа е и иделаната формула да имам много приятели . . .

Разбери на коя известна личност приличаш.

Мега фен Аватара на ameli
    Като почнат да говорят, извикай лекичко, все пак да те чуе някой и да знаят, че си тук. Говори за интересни неща, на никой не му пука дали ще дават повторението на 'Перла' в 15.00 или 15.30. Допитвай се до мнението на другите, не приказвай само ти. Включвай се в техните разговори и извъртай темата към твоите си работи

Rallfii, от къде си? На аватара снимчицата е малка, но много ми приличаш на 1 момиче..
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

изтрито мнение

Цитирай Първоначално написано от nude
    ...
    Благодаря ти човече!Обичам те!Бтв купих си книгата "Диагноза тийн" днес.
    Талант е да говориш много и да не казваш нищо...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си