- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дайте ми съвет какво да правя
Моя проблем е че ако аз не се обадя на гаджето си и той не ми се обажда нито ми пише.Вече започна и да не си дига тела и да не ми отговаря на sms.питах го да не би да иска да късаме той каза че не иска.какво да правя?
Говори с него. Кажи му как те карат да се чувстваш неговите действия.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
И ако не иска да поговорите го зарежи. Мисля, че му е минала голямата любов.Първоначално написано от ThePowerOfLove
^^^
Бургас <3
Мъжка логика : няма какво да каже - не се обажда
Просто и ясно.
Друг е въпросът, че когато е влюбен, може и през 5 минути да ти звъни.
Ама при вас... Като ти гледам писането, си на 13. Той ще е на 14-15 сигурно, демек неориентирано пишлеме. Прави се на готин, за да прикрие колко уязвим и слаб е вътрешно. Воала.
all day... all night... what the fuck?!
А ти как пък го прецени момъка?Ако си има семейни проблеми,какво трябва да цъфти по телефона ли ?Първоначално написано от ScarletBite
po dobre pogovoretee .. :]]
Рано или късно идва и този момент.Или поговорете или и ти спри да го търсиш, та може би ще се сети, че има приятелка.
поговори с него,все пак той е твоята половинка-човекът,на когото можеш да кажеш всичко..А и за връзката ви е по-добре,когато говорите за проблемите си![]()
Направо го оставяй.щом телефона не си дига, работата ясна,неиска да е с теб, и най -вероятно си има нова. Не моя ли да го разбереш?То всичко ти подсказва.....какво да правя?
има нещо гнило. . . но едва ли ще ти каже дори да настояваш.
може просто да си дава почивка!
и да,поговорете,въпреки,че щом сте стигнали до там да не ти отговаря на смс,обаждания и т.н.,значи краят може да е близо.
ПС:ще се радвам да греша![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
късай го ти, няма смисъл повече.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Може просто да не е инициативен, и да обича ти да започваш.
Не прибързвай с изводите.
да трябва да поговориш с него и да му обясниш как се чувстваш : ) но също така трябва да погледнеш и от негова гледна точка-може да има проблеми с приятелите или семейството си.. не прибързвай с изводите и Успех!![]()
Не му се обаждай и ти, ако всичко това продължи прекалено дълго, направи го зарежи; то вече и да говорите, и да не говорите...![]()
оох .. и при мен беше така .. аз му звънях повечето пъти,ако аз не му звънна, той мн рядко ми звънеше .. каза ми ,че иска да сме заедно и на следващия ден .. бамПървоначално написано от barbelita
. Амаа .. ти поговори с него,ако има проблем,тва онова .. пък дано всичко е наред!
![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
И ше го оставиш ей така, без да знаеш на какво се е дължало това?! Ако тва не е детско и безотговорно, не знам кое ... питай го , тактично, той ще си каже рано или късно ..