.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Повече от фен Аватара на Kmet4e

необичайни кожни образования ???

Здравейте ! Искам да дадете мнение за един мой проблем ! Имам кожни образования по ръката и по крака: - Те представляват нещо като пъпки, но са пълни с ( някаква течност) ?!? Когато се изтискват после се усеща нещо като парене. От началото си помислих че е са нещо като мазоли защото първото им излизане беше на ръката ми, но после ми излезнаха една две на крака. Имах друго съмнение че е от жегата или от някаква алергия но е малко вероятно. Ако сте имали подобен проблем кажете как да ги излекувам, с какво да ги намажа или пък какво да изпия.

Темата е съвсем сериозна!!!
    Благодаря на всички които се опитват да помогнат с нещо !!!
    Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
    Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Ако ги имаш само през лятото, значи е от жегата. И аз се бях уплашила за това, но говорих с майка ми и тя каза, че и на нея, и на всички нейни познати им се появяват.

Повече от фен Аватара на Kmet4e
    Да така е .. Аз попитах даже медицинско лице !
    Казаха ми че това било от жегата ...
    Се пак мерси за отговора ! Сега ще се надявам да ми мине по-бързо.
    Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
    Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си