Здравейте,аз съм на 11 години.Майка ми и баща ми се карат много често.Мама утре ще отиде у Варна,само за обучение(за фризьорство).Мама каза на баща ми,че отива по работа само за 1 ДЕН .Но тя ми каза,че са ЦЕЛИ ТРИ ДНИ.Мама не му каза,защото знаеше как ще ягира :Бясно , ядосано!!!Преди незнам кога,баща ми каза,че няма доверие на мама.Понеже не искаше да получава фактура от телефона ,смени адреса.Когато го получи,тя го скри защото той пак ще чгира така !!!И оттогава няма доверие!!!
Един ден мама си направи скайп,само за да чати с познатите си . Но някакви абонати се появяваха и искаха пълномощтно.Тогава и двете се забавлявахме като и изпращтахме такива физиономии .Беше забавно,но един ден тя почна да си чати с някъкав.Баща ми всеки божи ден отваряше скайпа на майка ми !!! И той си направи извод.Мислише си,че флиртува с него . Тогава почнаха да се карат често!!!.
ДО ДЕН ДНЕШЕН ТЪРПЯ БАЩА СИ !!!Днес той пита мама кога ще си тръгва от Варна.Тч му отговори,че обучението е два дни.Тогава той се ядоса почна да й вика .
После запали цигара и отиде при мама и ч попита "бащта ми : Ти ще ходиш ли да се къпеш ? мама:НЕ,нчма там съм по работа!!! бащта ми : значи ще отидеш там и дори нчма да се окапеш. мама : ТИ базикаш ли се с мен тати:Как да се базикам? Ти ще отидеш ще се окапеш,а ние тук ще седим.ТИ ще отидеш,а ние дори неможем да си го позволим?". (имам брат)И почна да се ядосва повече и повече.През това време се бчх Ядосала толкова че щтех да го убия.
Дори един път щеше да я удари!!!

Моля ви ,Немога да се намеся,защтото ме е страх от него!!!

Моля ви помофнете,ако трябва да се намеся,защото немога да го търпя.Много обичам майка си ,МОЛЯ ВИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

П.П. Мразя баща си,защото не прави нищо в тази къща !!!Също защото мен ме кара да върша работи те му.На ден когато учих ми даваше САМО 2 ЛЕВА.Като билета към училище е 80 ст. и после пак за връщане !!! Става 1,60 !!! остава 40 ст . КАКВО ЩЕ СИ КУПЯ ДА ЗАКУСВАМ !!!!!!! Беше преди няколко дни : Даде ми едни два лева ,представяш ли си скасани в края !!! И в пикадили не ми ги приеха !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Старай се да слагаш една идея по-описателни заглавия.
kalpazanka