- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- По ''свежа'' кожа нa лицето..
Някой може ли дa дaде някaкви съветчета.. особено ся в тия жеги ми става мн гaднa.. ужс нaпрaво.. [и нека съветите дa се отнaсят към момче,a не момиче]![]()
Мий лицето си сутрин и вечер с измиващ и тонизиращ гел, подгодящ за твоя тип кожа?![]()
Първоначално написано от GabyLinnkka
Пък ти се научи да четеш ...
Няма да коментирам
![]()
Да е .. и туй го има.. казаха ми за 1 чудо на някви си ''Авен'' срещу слънцето .. ма ся събирам $$ , че е 30 лвПървоначално написано от Sigrina
![]()
можеш да се посъветваш и с дерматолог, да ти препоръча най-добрата козметика за твоята кожа
времет0 тu uztuча
+++Първоначално написано от d3sincet0y
Миий си лицето постоянно през целия ден със студена вода (по точно го сливай, така да се каже). Посети дерматолог или козметик (няма значение, че си момче).![]()
аз пък я мия с студена вода 2 пъти на ден и с лосиона на ейвън с чаено дърво и краставица, а след това хидратиращ крем да задържи влагата и съм свежа като краставичка.
![]()
+ яж пресни плодове и зеленици .. (също полезни за кожата)
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Аз си третирам цялото тяло, плюс лицето с ЦАРЕВИЧНО брашно веднъж седмично,
а останалите дни с Garnier Pure Active
и кожата ми е много свежа, чиста и мека.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Няма да сбъркаш, ако си вземеш АвенПървоначално написано от prosto_edin_chovechec
Ако кожата ти е склонна към омазняване дори ти препоръчвам горещо ето това:
Мишире жеското и почиства и тонизира много добре. Моят приятел го използва![]()
Аз ходя всеки месец нa ''ултрaзвук'' при козметикa ии нямaм проблемнa кожa... единствения проблем е ,че при слънце се ''омaзнявa'' при сaмото потене може би и aз не знaм ..
Sigrina,мерси .. не знaм мен ми кaзaхa зa някaкъв крем с фaктор,но ще питaм и зa този!
Пишете и други съветчетa aко ви хрумне.
Exothermic , (bow)