Не издържам вече. Момичето, което наричах най-добра приятелка и момчето, което до преди 2-3 дни ми казваше обичам те ми се подиграват зад гърба.. Във вторник приятелят ми се разсърди без явна причина, и тъй като това доста пъти се е случвало реших този път да го оставя той да ме потърси, когато реши. Е да ама не... Всеки ден излизахме цялата компания, а той постоянно беше намръщен и се цупеше. В четвъртък трябваше да ходя на гости на моя братовчедка, но тъй като времето стана много топло решихме да отложим за идната седмица. Бях казала и на "най-добрата" ми приятелка и на гаджето ми, че ще заминавам тогава, но както казах не заминах, а в същия ден не можах и да изляза, и вечерта съвсем случайно ги видях как двамата минават покрай нас и се държат за ръце Просто не мога да опиша състоянието си в този момент... от тогава не съм излизала от вкъщи. Тя ме потърси 2 пъти но аз не и вдигнах телефона. Не знам какво да правя, дори не знам какво да чувствам И това получавам от хората, които най-малко съм очаквала да ме наранят по този начин Трябваше да споделя това на някой Не знам какво да правя, прекалено съм ядосана Не мога да проумея как може да има такива хора