.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Компа забива "без причина"

Докато играя на някои игри компютъра ми забива и се рестартира
    Досега на Lineage2 (Само на фуллскрийн) и на НФС 2... И двете игри съм ги играл като беше по новичък и си вървяха без проблеми....Наскоро преинсталнах уиндовса, но няна промяна..... та какъв може да бъде проблема...защото си мисля че е прегряване.

Много е вероятно да е точно от прегряване на видео картата! Можеш да отвориш кутията на РС-то и да погледнеш, дали се върти вентилатора на видеото (ако е с FAN), или да не би да се е натрупал много прах по нея.

Еми кажи си конфигурацията, така как да ти помогнем.
    Най- много ме интересува видео картата и охладителната система.
    БТВ това става когато PC-to си израсходи вирдуалната памет (ама да става само от игри, и те не са кой знае колко тежки). Ако се случва и извън игри значи е от РАМ, ако се случва само по време на игра 100% е видео картата.
    На мен така преди време ми изгоря вентилатора на видео картата и ми изгоряха няколко кондензатора, ако бях изчакал още малко и видеокартата щеше да си иде
    Жена с пари е като луд с картечница.....

Повече от фен Аватара на lubo111
    Град
    razgrad, bulgaria
    На един приятел също беше така, но на него му беше изгоряла LAN-картата а също може да е и от рамта на някое място да ти забива и трябва да я обърнеш (дясната страна да дойде на лявата ) на мен не ми се е случвало само това са ми казвали и се е управяло.

Цитирай Първоначално написано от lubo111
    На един приятел също беше така, но на него му беше изгоряла LAN-картата а също може да е и от рамта на някое място да ти забива и трябва да я обърнеш (дясната страна да дойде на лявата ) на мен не ми се е случвало само това са ми казвали и се е управяло.
    Какво общо има ЛАН картата със забиването на компютъра?!?! А и не е възможно РАМ паметта да се обърне - да се постави на друг слот ДА, но да се обърне на един и същи слот не!!!

Повече от фен Аватара на lubo111
    Град
    razgrad, bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Цитирай Първоначално написано от lubo111
    Какво общо има ЛАН картата със забиването на компютъра?!?! А и не е възможно РАМ паметта да се обърне - да се постави на друг слот ДА, но да се обърне на един и същи слот не!!!
    Незнам просто така ми казаха не се занимавам с хардуер

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си