- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко пъти сте правили секс без
призерватив ? И то с човек за който не сте на 100% убеден че е абсолютно чист ?
Нито веднъжБез презерватив само с човек който съм сигорен
![]()
Това нещо се прави при серизона връзка и отговорни отношения. В смисъл, че ако случайно се създаде дете то ще бъде родено и отгледано от двама любящи родители. Все пак си мисля, че непланувата бременост в 21-ви век си е чиста безотговорност.
Изобщо сексът без презерватив, когато не си абсолютно сигурен в другия, си е чиста безотговорност.Първоначално написано от dimitar_ak
Аз обичам да казвам, че презервативите не пазят само от бебета. Има къде-къде по-сериозни и страшни работи от една бременност на 16-17 години.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Никога! Дори и с човек,който съм сигурен пак си ползвам презерватив,защото една бебе,на което трябва да бъда любящ баща,много ще усложни живота ми на тази възраст,без дори да съм си изживял младостта.![]()
И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
Само веднъж съм го правила без, но беше със приятелят ми. Не е кой да е, познавам го, имам му доверие и го обичам. Въпреки това едва ли ще повторя скоро, цикъла ми се забави 3 дни тогава и се побърках от притеснение, не си струва.
Какъв кретен трябва да си, за да го правиш без кондом при положение, че не познаваш другия... Деба и безотговорната работа бе ей, като циганите станаха някои![]()
Щом още не знаеш как се пише презерватив, по-добре не прави въобще секс, рано ти е.![]()
Правила съм го без презерватив, когато пиех противозачатъчни, и то с човек, за който съм сигурна, че няма заболявания.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
0. Познаваш, не познаваш човека, винаги с презерватив, дори и да имаш дълга връзка. Човек никога не знае кво може да му дойде на главата.![]()
Прочетох една-две теми в които си писал/а и вече ми ставаш банален/а. Не искам да те убидя или нещо такова, но на всеки пост пишеш "секс с презерватив, секс с презерватив". Просто почва да става като натякване.Първоначално написано от LadyDi
А по темата: С приятелката си го правя без кондом понеже нея много си я обичам и й имам доверие.
Schhh! Hear the silence...
1. Момиче съм.Първоначално написано от DENKAZ
2. Баналността точно ме опази до 25 години да не забременея, нито веднъж да не си правя тест за бременност до сега, защото не е имало нужда, както и да нямам венерически болести.
Банално е всяка втора тема да бъде: Какво да правя, правих го без презерватив!
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
0![]()
DENKAZ, то любовта и доверието са най-сигурните противозачатъчни щото. Да не говорим как една проста инфекция (хваната от море или басейн) може да си менкате с години...
По темата правила съм секс без презерватив с мъжа си, но само когато съм пила ОК. Съзнавам другите рискове, но предвид, че други сексуални партньори не сме имали, те са минимални. И да, 1 път съм имала инфекция, която лекувахме и двамата, въпреки, че преди това не бяхме правили секс без презерватив, но за всеки случай и той пи антибиотик.
Неприятно е най-малкото. И аз съм на 25, не съм забременявала, но съм правила тест, защото съм паника и по едно време не вярвах, че хапчетата ме пазят на 100% (то си е и така).
Правила съм го 2 пъти без презерватив с приятеля ми.
Аз съм, каквото казвате, че съм! Ако не бях, защо щях да твърдя, че съм.. ;]]
Зайко []]]][]][] <3
николко все още сам децствен![]()
Доста пъти със сегашния ми приятел.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
повечето пъти без..обичаме риска
6б3З10
Първоначално написано от FunkyBoy
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
С човек който не е абсолютно чист никога!
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
Със презеватив си е най-добре и сигурно...
Без си е безотговорност!
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт