.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Колко пъти сте правили секс без

призерватив ? И то с човек за който не сте на 100% убеден че е абсолютно чист ?

Нито веднъж Без презерватив само с човек който съм сигорен

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Това нещо се прави при серизона връзка и отговорни отношения. В смисъл, че ако случайно се създаде дете то ще бъде родено и отгледано от двама любящи родители. Все пак си мисля, че непланувата бременост в 21-ви век си е чиста безотговорност.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Това нещо се прави при серизона връзка и отговорни отношения. В смисъл, че ако случайно се създаде дете то ще бъде родено и отгледано от двама любящи родители. Все пак си мисля, че непланувата бременост в 21-ви век си е чиста безотговорност.
    Изобщо сексът без презерватив, когато не си абсолютно сигурен в другия, си е чиста безотговорност.

Аз обичам да казвам, че презервативите не пазят само от бебета. Има къде-къде по-сериозни и страшни работи от една бременност на 16-17 години.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Повече от фен Аватара на StoooYo0
    Град
    Пазарджик
    Никога! Дори и с човек,който съм сигурен пак си ползвам презерватив,защото една бебе,на което трябва да бъда любящ баща,много ще усложни живота ми на тази възраст,без дори да съм си изживял младостта.
    И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !

Със сегашния ми приятел сме го правили винаги без.

Николко,винаги с кондом

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Само веднъж съм го правила без, но беше със приятелят ми. Не е кой да е, познавам го, имам му доверие и го обичам. Въпреки това едва ли ще повторя скоро, цикъла ми се забави 3 дни тогава и се побърках от притеснение, не си струва.

Какъв кретен трябва да си, за да го правиш без кондом при положение, че не познаваш другия... Деба и безотговорната работа бе ей, като циганите станаха някои

Щом още не знаеш как се пише презерватив, по-добре не прави въобще секс, рано ти е.

Повече от фен
    Правила съм го без презерватив, когато пиех противозачатъчни, и то с човек, за който съм сигурна, че няма заболявания.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

0. Познаваш, не познаваш човека, винаги с презерватив, дори и да имаш дълга връзка. Човек никога не знае кво може да му дойде на главата.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Изобщо сексът без презерватив, когато не си абсолютно сигурен в другия, си е чиста безотговорност.

Аз обичам да казвам, че презервативите не пазят само от бебета. Има къде-къде по-сериозни и страшни работи от една бременност на 16-17 години.
    Прочетох една-две теми в които си писал/а и вече ми ставаш банален/а. Не искам да те убидя или нещо такова, но на всеки пост пишеш "секс с презерватив, секс с презерватив". Просто почва да става като натякване.

А по темата: С приятелката си го правя без кондом понеже нея много си я обичам и й имам доверие.
    Schhh! Hear the silence...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DENKAZ
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi

Прочетох една-две теми в които си писал/а и вече ми ставаш банален/а. Не искам да те убидя или нещо такова, но на всеки пост пишеш "секс с презерватив, секс с презерватив". Просто почва да става като натякване.

А по темата: С приятелката си го правя без кондом понеже нея много си я обичам и й имам доверие.
    1. Момиче съм.
    2. Баналността точно ме опази до 25 години да не забременея, нито веднъж да не си правя тест за бременност до сега, защото не е имало нужда, както и да нямам венерически болести.

Банално е всяка втора тема да бъде: Какво да правя, правих го без презерватив!
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен
    Град
    увас ;p
    0

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    DENKAZ, то любовта и доверието са най-сигурните противозачатъчни щото. Да не говорим как една проста инфекция (хваната от море или басейн) може да си менкате с години...

По темата правила съм секс без презерватив с мъжа си, но само когато съм пила ОК. Съзнавам другите рискове, но предвид, че други сексуални партньори не сме имали, те са минимални. И да, 1 път съм имала инфекция, която лекувахме и двамата, въпреки, че преди това не бяхме правили секс без презерватив, но за всеки случай и той пи антибиотик.
    Неприятно е най-малкото. И аз съм на 25, не съм забременявала, но съм правила тест, защото съм паника и по едно време не вярвах, че хапчетата ме пазят на 100% (то си е и така).

Правила съм го 2 пъти без презерватив с приятеля ми.
    Аз съм, каквото казвате, че съм! Ако не бях, защо щях да твърдя, че съм.. ;]]

Зайко []]]][]][] <3

Повече от фен
    николко все още сам децствен

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Много ..

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Доста пъти със сегашния ми приятел.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Нема да ти кажем ...

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    повечето пъти без..обичаме риска
    6б3З10

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от FunkyBoy
    0
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    С човек който не е абсолютно чист никога!
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Със презеватив си е най-добре и сигурно...
    Без си е безотговорност!

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си