- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко пъти сте правили секс без
хи-хи....амиии...аз по принцип не ползвам такива екстри поради 2 причини. едната е ,че само при мисълта ,че гумата ми дели члена от влагалището на приятелката ми и хуя ми спада , освен това не усещам пълното удоволствие. Втората причина е ,че им нямам много вяра на тея капути понеже първият и последен път когато слагах той се скъса и свърших в момичето....слава богу не забременя благодарение на противозъчатучните които взе в последствие.
Освен тва не се притеснявам да го правя без капут понеже сам мн предпазлив и знам как да го правя за да няма фалове.
Правил съм го супер много пъти без гума и до сега не съм имал проблеми.
Притесняват ме само болестите , но в името на удоволствието рискувам![]()
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Първоначално написано от whysosad
И ние тъй. Пък и смятам, че с презерватив се губи голяма част от удоволствието.
0 :P
О боже, божееПървоначално написано от Shmahao
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Аз ВИНАГИ го правя С презерватив!
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
никога. не ми се иска нито да отивам на доктор щото пикая лазери, нито ми се става баща, нито ми се заразява със спин и то заради едното ебанье.
това си е просто олигофрения според мене. твърде много се рискува. единствено бих го направил само ако съм нахъсан на някоя мома МНОГО яко и изневиделица тя ми се метне отгоре докато немам гума (ама ако подозирам че и някой друг си е пъхал мръсната, болнава чушка у нея и тогава нема)
С човек, в който не съм сигурен на 101% - НИКОГА!
Иначе да, правил съм с приятелката си без капут.![]()
Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
Deep Purple
страхотни са първите две мнения(правопис 6+)
по темата: 2 пъти
не се изказвай неподготвен,прасе
Ми..........май доста често........сори, ама съм си натуралистка........
Честно........много съм луда
Имала съм периоди, в които изобщо не съм ползвала. Е, в единия пиех Ясмин, в другия - имахме проблем с презервативите.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Правила съм го доста пъти без презерватив със сегашния ми приятел. Но само, защото знам, че каквото и да се случи, той ще е до мен и ще се справим заедно.
А как решавам кога да сложим и кога не? Да кажем, че като започне да ме боли корема и гърдите и т.н. преди менструация съм по-спокойна и го правим без.![]()
аз имам приятел от една година и два месеца и 1 път само сме го правили с презерватив,иначе си правим всеки ден и няма проблем...просто като усети че му идва го вади и свършва навън
а,къде свършва?Първоначално написано от kiki1991
Честно........много съм луда
на корема ми(може на гърдите също)ако пък е гнусливо момичето може и да си приготвят нещо в което може да свърши.Просто секс със презерватив няма нищо общо както без,усещането е мн.по различно и много по хубаво.Само че това е за опитни маже,понеже си познават кога им идва и кога да го извадят,за да не стават гафове.Но мога да кажа че до сега сме нямали никакви проблемиПървоначално написано от Polia
![]()
0
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
20/30
обаче това като бях млад и глупав. сега не става така.
Правила съм го само с приятеля си и въпреки, че съм сигурна, че всичко е наред, нито веднъж не е било без презерватив
![]()
- Това е невъзможно! - казала Причината.
- Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
- Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
- Опитай... - прошепнала Мечтата.
От доста време не ползвам презерватив с приятелката си, но от няколко години живеем заедно. Не съм правил без презерватив с предишните ми гаджета, защото не съм им имал доверие.
Първоначално написано от HapkoMaH
![]()
Дрън-дрън
2пъти само и после проверка,няма нищо,а и повечето ми партниори имат талонче за минат преглед.
омгПървоначално написано от nyxu
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Първоначално написано от Paramour
не само ,,децсвен,,...ами и неграмотен!!
![]()
![]()
eee...то хубаво,ама ако си влизала поне веднъж в час по биология би трябвало да си дочула нещо от рода,че при полов акт мъжът освен самото изпразване има и предварително отделяне на сперма,което е наяълно достатъчно да ти надуе коремчето....чудя се как още не сте направили EPIC FAILаз имам приятел от една година и два месеца и 1 път само сме го правили с презерватив,иначе си правим всеки ден и няма проблем...просто като усети че му идва го вади и свършва навън
а по темата-винаги с гумичка![]()
![]()