Ужасно много влюбена и тъжна, че нямам възможност да...
Много съм влюбена в един от най - добрите приятели на брат ми, обаче той е от друг град. Винаги когато брат ми е говорил за него съм изпитвала някаква тръпка и голяма симпатия от снмиките им. Видяхме се само веднъж с него в дискотеката, когато един ден дойде на гости в нашия град. В мига, в който ме хвана за ръка, докато се поздравяваме и подхвърляме някоя дума на ушенце, защото музиката беше силна, усетих, че се влюбвам и не исках да се отдялям от него. Другото нещо, което ме впечатли и подсили чувствата ми към него беше, когато вървях към него,той се усмихваше много приятелски ли влюбено- не знам как да го обясня. През цялото време не му падна усмивката от лицето. Много положителен човек. Двамата с брат ми заминаха за друг град по работа и ще се върнат след 2 седмици. По принцип момчетата, които си харесам са с приятелки и никога нямам шанс да съм щастлива и обичана. В случая той е страхотен и без приятелка, обаче нямам възможност да се добра да него за да действам, защото като се върнат сигурно ще е уморен и ще иска да си в своя град. Не знам как да го сваля. Моля ви посъветвяйте ме нещо, помогнете какво да направя. След като двама души не могат да останат насаме- няма как да тръгнат заедно. За пръв се чувствам сигурна, че искам някого още щом съм го видяла. Не се влюбвам лесно, но влюбя ли се е много силно.