Здравейте, имам проблем... Бях на море, в хотел, и всяка вечер имаше дискотека. Там се видяхме с едно момиче и започнахме да се харесваме от пръв поглед. Танцувахме на един дансинг (не един с друг). Всичко започна от втората дискотека, която беше в затворено помещение. Тя се опита да ме впечатли и успя, но не посмях да отида при нея, тъй като съм много срамежлив. Танцувахме малко раздалечено, но се гледахме и ме побъркваше... Следващия ден беше последен преди да си тръгнем и дискотеката беше голяма и на открито. Аз седях на шезлонга, а тях танцуваше на дансинга и се гледахме. По-късно отидох и аз да танцувам до нея. По едно време дойде до мен и танцуваше пред мен и беше страхотно. Но като пуснаха песен, която се танцуваше бавно от двама и аз реших да я поканя на танц с мен и да се опознаем. Тя обаче си беше тръгнала с другите от нейната група и бях много разочарован, защото нямах друг шанс, тъй като беше последно. На плажа тя отвово не откъсваше поглед от мен. Следобед, автобусите ни дойдоха и тук идва проблема. Тя беше от София, а аз не. Не разбрах как се казва, дори...

Та проблема ми е как мога да забравя тази любов, тъй като е невъзможна и най-вече погледа и, с който ме побъркваше...