Ех.. щом съм тук явно имам причина... ^^ Отново ми се пише.. макар че нямам точните думи с които да го изразя.. От няколко месеца насам живота ми се промени ужасно много.. ама нямате си на идея колко много...
Промениха се и усещанията ми ^^.. промени се всичко което можех и неможех да си представя..
А в момента съм в такава дупка и безтегловност че който ме види ... ще се уплаши ;(... Та по същество да карам, че нямам цяла вечер на разположение..

Кажете ми, и мъжете ли все още могат да чувстват нещо?
В конкретната ситуация съм с някой който е доста по-голям от мен, който добре знае, че не може да сме заедно, и че можем просто да се виждаме ей така ... и да тъгуваме по това което няма да можем да сторим.. И на който знам че чувствата му са много крехки, щом ме ревнува постоянно дори да няма около мен момче ;(...
Хем ме ревнува хем на моменти ми казва просто ще съм щяла да си намеря човека за мен...
Аз преди 3 4 дена като бях в тях го видях как готвеше, той винаги готви за мен (blush) и се чувствам много поласкана.. Та да ви кажа какво стана тогава- спомних си нали за това и му казах че той ми дава стимул да се науча да готвя по хубаво , тъй като почти не мога - мразех това нещо много .. и от както му казах че ми дава стимул за разни такива неща той много се зарадва.. ^^ от тогава сякаш нещото което ни пречеше се махна и сега сякаш сме по близко.. но и пак много ме ревнува на моменти много ама адски много ме ревнува и ми казва да съм била умна да не съм ходела при никой друг,,... кажете ми как да го убедя че съм само с него... ( Denny - момчето от САЩ засега си е там далече и нямаме връзка освен по един сайт тъй като и телефоните са скъпи.... )
Страх ме е дали просто не иска с тези думи да ме накара да хлътна по него и после... в един красив момент.. да бъда прецакана брутално.. или найстина изпитва нещо към мен...
И.. другата крайност. Това още не е края.. Чакам едно момче което си харесвам да се върне от САЩ.. каза ми днес че можело и да не се върне, а ме убива така от разстояние.. Просто никой не знае какво ми е.. нито знам на кой да се доверя, нито какво точно да сторя..
С момчето от САЩ още нищо не е почнало, но си личи че има тръпка към мен.. и аз знам за себе си че малко или много не ми е безразличен до някаква степен... ако беше в БГ може би нямаше да се стигне до тази тема тук.
Не искам да изпитвам ничия чувствителност , защото на края аз самата ще си изпатя........................

Извинявайте темата май стана много хаотична много страшна.. и объркана ....

Но все пак пишете - важни са всичките коментари по темата! Благодаря ви предварително...