.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50
    Супер фен Аватара на lyfche

Я кажете .. гаджето как ви каза,че ви обича ??

Е темата мисля,че е ясна .
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Чака, докато не и го казах аз Срамежлива работа, ко да прайш :]

Със смс
    Звучи тъпо, но и двамата имаме лек проблем с изразяването на чувствата си. Аз смятах, че ако й го кажа ще я уплаша и си мълчах.. и тя така. Но се случиха някои неща и.. тъй.
    "I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."

обичта не само се казва, но и се доказва! много сте малки още за да го разберете това чувство!

Град
    Русе
    Първия път, аз му бях признала, че вече съм влюбена, той се усещал, че само се тъкмя да му кажа двете думички, ама мълчи и ме дразни. Тей де, на тогавашната среща го изпращам до спирката, ама чакаме 15 мин и автобуса му го няма, а той беше последния за деня. Аз някава вече притеснена, че за да ме изпрати става това, по някое време той ми вика, искаш да ми кажеш нещо. Подхилквам се и му се гушкам, та дан са сети. Изведнъж някво, автобуса гледам на 5 секунди път от нас. Стресирах се, че няма да му кажа, ама той вика "обичам те" и ми запуши устата с целувка. Аз измъкнах някво "и аз те обичам", не защото не го чувствах, ами заради притеснението. Тей де, на следващите срещи доста често се чувстваше, та да повтаряме. Каза, че най-обича когато се лежим и се гушим, той да е на мен, аз със затворени очи, та да ме чувства като малко момиче и да ме закриляя..

Цитирай Първоначално написано от betibarclay
    обичта не само се казва, но и се доказва! много сте малки още за да го разберете това чувство!
    Ти пък се изказаа... Познаваш всички, нали?..Знаеш кой какъв е и какво е преживял..
    С тези клишета не изглеждаш по-умен, господин голям човек.
    "I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."

Град
    ForSaken city (:
    Излизахме доста време.. месец - два може би..
    но само излизане нищо повече
    ии имахме среща за пореден път..
    бяхме закроили да сме цял ден заедно.. както обикновенно..
    Но заваля :/ и той предложи да се скрием при едно кафене..
    ии както винаги изчака да седна, но този път не седна от среща,
    а до мен .. прегърна ме и ми каза `знаеш ли .. от много време искам да ти кажа нещо.. `обичам те!` .. бях като ударена с тухла 4ка
    след това седяхме повече от час гушнати...
    целуна ме по челото, после по нослето и всеки път слизаше все по-надолу.. до като не се пристраши и не ме целуна.. и тъкмо.. целия свят спря да се върти.. пред очите ми беше само той..
    когато дойде сервитьорката и каза `ще желаете ли още нещо`
    пф беше ебаси и .. и после си бяхме цял ден заедно.. и от тогава сме неразделнии..

Аз първо му казах ,че го обичам ,но на шега и той отвърна: ти наистина ли?това са много силни думи... и аз:еми тока се пее в песента(звучеше една песен дето се пее ,че момичето обича момчето) и после след 2 дена той ми каза че ме обича и много се е привързал към мен

Ние преди да тръгнем бяхме много добри приятели и сме с го казвали и преди това.
    Аз съм, каквото казвате, че съм! Ако не бях, защо щях да твърдя, че съм.. ;]]

Зайко []]]][]][] <3

Град
    Валхала
    Отвърна ми след като аз й казах :О

FUNKYZEIT!!!!

Не си спомням вече.Смятай колко одавна е било. Просто ми го каза мисля,че бяхме някъде навън.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не е нужно да го казва. Това е първото момиче, което без да каже и дума може да ми каже "обичам те" по хиляди начини. Досега не съм срещал толкова искрено и открито демонстриране на обич.

Град
    Русе
    Една вечер се разхождахме,той се спря аз се обърнах към него и го попитах какво има,а той ме погледна и ми каза че много ме обича

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Град
    София
    с думи прости

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Още е рано,излизали сме 3 пъти до сега .Нищо не е сериозно между нас.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Още е рано,излизали сме 3 пъти до сега .Нищо не е сериозно между нас.
    Как рано, е?? 3-та среща секс - правило!
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на lyfche
    Ми айде и аз ще разкажа

Бяхме на купон в тях и бяхме в една стая и си говорехме ,аз бях седнала в него и нещо си говорехме за нас .. и той ме прекъсна " .. тихо тихо .. " и сложи пръст на устата ми ,за да млъкна .. " ОБИЧАМ ТЕ !"
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Град
    Непостоянно
    Разбра, че искам да му го кажа, обаче не мога, щот съм си такава и той само ми каза "И аз те обичам"..
    .!.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    С устата.

Голям фен Аватара на gret4ety
    Досегашните ми гаЖета казваха обичам те на 3-тия ден..... Изобщо не го приемаха насериозно Просто аз искам някой да ми каже обичам те единствено ако наистина го изпитва и е честен

Голям фен Аватара на gret4ety
    Аа междо другото казаха ми го веднъж ама сега осъзнавам че е било само за да ме вкара леглото еми не успя... при това ми го каза по скайп

Град
    Wonderland
    ми 5 човека са ми го казвали...

за първи път е било винаги на живо,докато се гушкаме и некви такива лигавщини...
    по-бившия ми каза 'обичам те',докато свършваше и беше наай-доброто
    а бившия ми постоянно ми казваше 'ако направиш еди-кво-си,ше те обичам още повече'

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Амии...каза ми го на едно място,където сме си играли като деца заедно.

anonymous708973
    Guest
    Беше на вилата на най-добрия му приятел, който имаше рожден ден... Бяхме се усамотили в едната стая и аз бях страшно пияна, той - не... и както лежахме на леглото и се... гушкахме, да кажем , ме погледна и ми каза на ухо със страшно нежен глас: "Знам, че моментът е страшно неподходящ, но адски много те обичам."
    Тогава му казах, че е пиян и че искам да ми го каже на следващия ден на свежа глава. И той ме попита: "Помниш ли какво ти казах вчера? Обичам те!"
    Аз му отговорих едва около месец и нещо по-късно, защото исках да съм сигурна.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    След училище се разходихме малко и най-накрая седнахме на една пейка в парка,за да си говорим нещо..
    По-едно време той изпрати двамата приятели,които също бяха с нас,да отидат да ни купят нещо ,но всъщност един от тях е бил за гърба ми с листа на рози (абе разбрахте ме) и тъкмо догава - бившия ми каза: "Обичам те" и този отзаде ни хвърли листенцата...И в същото време той ме целуваше..Абе беше супер..Имах чувството,че света е спрял.. Уникално си беше

П.С - Това стана на 2 или на 3 месец,откакто бяхме заедно
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си