- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Я кажете .. гаджето как ви каза,че ви обича ??
Е темата мисля,че е ясна .![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Чака, докато не и го казах азСрамежлива работа, ко да прайш :]
Със смс![]()
Звучи тъпо, но и двамата имаме лек проблем с изразяването на чувствата си. Аз смятах, че ако й го кажа ще я уплаша и си мълчах.. и тя така. Но се случиха някои неща и.. тъй.
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
обичта не само се казва, но и се доказва! много сте малки още за да го разберете това чувство!
Първия път, аз му бях признала, че вече съм влюбена, той се усещал, че само се тъкмя да му кажа двете думички, ама мълчи и ме дразни. Тей де, на тогавашната среща го изпращам до спирката, ама чакаме 15 мин и автобуса му го няма, а той беше последния за деня. Аз някава вече притеснена, че за да ме изпрати става това, по някое време той ми вика, искаш да ми кажеш нещо. Подхилквам се и му се гушкам, та дан са сети. Изведнъж някво, автобуса гледам на 5 секунди път от нас. Стресирах се, че няма да му кажа, ама той вика "обичам те" и ми запуши устата с целувка. Аз измъкнах някво "и аз те обичам", не защото не го чувствах, ами заради притеснението. Тей де, на следващите срещи доста често се чувстваше, та да повтаряме. Каза, че най-обича когато се лежим и се гушим, той да е на мен, аз със затворени очи, та да ме чувства като малко момиче и да ме закриляя..![]()
![]()
![]()
![]()
Ти пък се изказаа... Познаваш всички, нали?..Знаеш кой какъв е и какво е преживял..Първоначално написано от betibarclay
С тези клишета не изглеждаш по-умен, господин голям човек.
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
Излизахме доста време.. месец - два може би..
но само излизане нищо повече![]()
ии имахме среща за пореден път..
бяхме закроили да сме цял ден заедно.. както обикновенно..
Но заваля :/ и той предложи да се скрием при едно кафене..
ии както винаги изчака да седна, но този път не седна от среща,
а до мен .. прегърна ме и ми каза `знаеш ли .. от много време искам да ти кажа нещо.. `обичам те!` .. бях катоударена с тухла 4ка
![]()
след това седяхме повече от час гушнати...
целуна ме по челото, после по нослето и всеки път слизаше все по-надолу.. до като не се пристраши и не ме целуна..и тъкмо.. целия свят спря да се върти.. пред очите ми беше само той..
![]()
когато дойде сервитьорката и каза `ще желаете ли още нещо`![]()
![]()
пф беше ебаси и ..и после си бяхме цял ден заедно..
и от тогава сме неразделнии..
![]()
![]()
Аз първо му казах ,че го обичам ,но на шега и той отвърна: ти наистина ли?това са много силни думи... и аз:еми тока се пее в песента(звучеше една песен дето се пее ,че момичето обича момчето) и после след 2 дена той ми каза че ме обича и много се е привързал към мен![]()
![]()
![]()
![]()
Ние преди да тръгнем бяхме много добри приятели и сме с го казвали и преди това.![]()
![]()
Аз съм, каквото казвате, че съм! Ако не бях, защо щях да твърдя, че съм.. ;]]
Зайко []]]][]][] <3
Не си спомням вече.Смятай колко одавна е било.Просто ми го каза мисля,че бяхме някъде навън.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Не е нужно да го казва. Това е първото момиче, което без да каже и дума може да ми каже "обичам те" по хиляди начини. Досега не съм срещал толкова искрено и открито демонстриране на обич.
с думи прости
Още е рано,излизали сме 3 пъти до сега.Нищо не е сериозно между нас.
Как рано, е?? 3-та среща секс - правило!Първоначално написано от VinDiesel
Temet Nosce
벨야카
Ми айде и аз ще разкажа![]()
Бяхме на купон в тях и бяхме в една стая и си говорехме ,аз бях седнала в него и нещо си говорехме за нас .. и той ме прекъсна " .. тихо тихо .. " и сложи пръст на устата ми ,за да млъкна .. " ОБИЧАМ ТЕ !"![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Разбра, че искам да му го кажа, обаче не мога, щот съм си такава и той само ми каза "И аз те обичам"..
.!.
С устата.
Досегашните ми гаЖета казваха обичам те на 3-тия ден..... Изобщо не го приемаха насериозноПросто аз искам някой да ми каже обичам те единствено ако наистина го изпитва и е честен
![]()
Аа междо другото казаха ми го веднъж ама сега осъзнавам че е било само за да ме вкара леглотоеми не успя... при това ми го каза по скайп
![]()
ми 5 човека са ми го казвали...
за първи път е било винаги на живо,докато се гушкаме и некви такива лигавщини...
по-бившия ми каза 'обичам те',докато свършваше и беше наай-доброто![]()
а бившия ми постоянно ми казваше 'ако направиш еди-кво-си,ше те обичам още повече'
Амии...каза ми го на едно място,където сме си играли като деца заедно.
Беше на вилата на най-добрия му приятел, който имаше рожден ден... Бяхме се усамотили в едната стая и аз бях страшно пияна, той - не... и както лежахме на леглото и се... гушкахме, да кажем, ме погледна и ми каза на ухо със страшно нежен глас: "Знам, че моментът е страшно неподходящ, но адски много те обичам."
Тогава му казах, че е пиян и че искам да ми го каже на следващия ден на свежа глава. И той ме попита: "Помниш ли какво ти казах вчера? Обичам те!"
Аз му отговорих едва около месец и нещо по-късно, защото исках да съм сигурна.![]()
След училище се разходихме малко и най-накрая седнахме на една пейка в парка,за да си говорим нещо..
По-едно време той изпрати двамата приятели,които също бяха с нас,да отидат да ни купят нещо,но всъщност един от тях е бил за гърба ми с листа на рози (абе разбрахте ме) и тъкмо догава - бившия ми каза: "Обичам те" и този отзаде ни хвърли листенцата...И в същото време той ме целуваше..Абе беше супер..Имах чувството,че света е спрял..
Уникално си беше
![]()
П.С - Това стана на 2 или на 3 месец,откакто бяхме заедно
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥