.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Мии... изчака ме мен да каже, че я обичам и тя се засмя и нищо не каза, но по - късно вечерта ми се нахвърли и разбрах... НА другия ден излезнахме и тя искаше прегръдка, и по - късно ми каза, че ме обича...
    valerusha ~~{}}
    mecheeeee
    MA
    PATOНKOBKA

Каза ми го и след това ми връчи ключе от белезници ... За жалост или за щастие му го върнах, без да съм го ползвала, когато скъсахме.
    Може би там и тогава друга съм била ...

Голям фен

джс

Ами... бях на море с приятелки. Връщам се след около три часа и поглеждам кой ми е звънял по телефона, понеже не го бях взела с мен. Поглеждам: майка ми - 1 пропуснат разговор, 2 смс-а , милото - 120 пропуснати разговора оО ... Аз вече притеснена, какво става тук, почнах да звъня, той не вдига, притесних се още повече, звъня, звъня около 5-6 пъти... Вдига ми и мълчи. Питам:

Аз: Какво има, защо си звънял на пожар, какво става?! оО
    Той: Трябва да ти кажа нещо... не знам как ще го приемеш...
    Аз: Оххх, казвай, знаеш ли колко ме притесни!!!
    Той: Ами, мило... ОБИЧАМ ТЕ !!!
    Аз: ... (мълчание) ... и затова ми звъня 120 пъти? (той разбра, че се шегувам де!)
    Той: Хммм... аз заради теб станах толкова романтичен, а ти... Но виж колко съм хитър, звънях два пъти продължително, за да те издебна, когато си без телефона и след това кликам, спирам, кликам, спирам... 120 пъти

Каза го тези дни (четири месеца от началото на връзката ни...).
    Много ми хареса изненадата...
    Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Прегърна ме,и ми го прошепна в ухото...беше хубаво,но вече не ми го казва по никакъв начин...
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Една вечер бяхме пред CCS ии нещо се бяхме сдърпали,защото мноого ме ревнуваше от едно момче,което видяхме там ( а ние бяхме просто познати с това момче) и той нещо се ядоса,на мен ми стана кофти...питах го: "Защо сега правиш така,не го харесвам изобщо.." и той някъв само ме поглежда някво тъжно и..: "Защото те обичам адски много и не искам да те загубя!" беше много сладко тогава...
    Girls are magic. They can get wet without water, bleed without injury and make boneless things hard....

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    На Нова година, аз пияна-заляна, той не толкова, на леглото в един негов приятел Ей така както си лежахме изведнъж ми изтърси "Обичам те" и аз "К'воо " .. И така,после ми каза, че от доста време е искал да ми го каже, но се е сдържал, щот да не би да избърза.. Аз изчаках още един месец и тогава му го казах, щот нещата бяха малко объркани тогава, а и исках да съм сигурна.
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    не е
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Каза ми го и то не на български език , за което се ядосах Love ya преди да си легна една вечер .
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Амии..да сме ходели най-много 1-2седмици и ми го е казал,но не помня как точно Познавахме се от 3месеца Малко смешно да заобичаш някого за 1седмица,но нашето беше голяма любов и още е ;д

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Бяхме зад сцената,отпред пееха една много яка любовна песен,той се наведе,целуна ме и го каза.Беше тоолкова романтично.И до сега,макар че сме разделени от много километри и не сме се виждали от година,все още го обичам и той мен
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от didi0804
    Една вечер се разхождахме,той се спря аз се обърнах към него и го попитах какво има,а той ме погледна и ми каза че много ме обича
    много сладко

Емии ако си спомням добре ходихме почти месец и седяхме на една пейка и аз бях седнала в него и се бъзикахме нещо и аз викам ''ми щщом не ме обичааашш''.... и той вика ''е обичам те'' ...Още не знам дали трябва да вярвам,че тогава найстина ме е обичал (обич,не говорим за любов ;д ) ,но сега съм сигурна,че е така
    Шофирай разумно - стигни жив!

винаги първо те.. аз никога не съм сигурна и винаги изчаквам дали наистина е ОБИЧ, а не харесване или нещо от сортта

Ами при едно скарване се изпусна и го каза Ние още в началото бяхме говорили, че предпочитаме чувствата да се показват и доказват, а не само да се говори за тях. За това и някак без думи се разбирахме. Но той ми беше много ядосан тогава и случайно го каза. После много се смя, защото и той не е очаквал да ми го изкрещи така.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Не е нужно да го казва. Това е първото момиче, което без да каже и дума може да ми каже "обичам те" по хиляди начини. Досега не съм срещал толкова искрено и открито демонстриране на обич.
    На тебе вече не ти ли минаха вече тинейджърските години? :S
    Can It All Be So Simple ?

Бяхме в дискотеката с компания.. Всички танцуваха само ние бяхме на сепарето ии се целувахме. Бях се облегнала на сепарето и тогава за мен нямаше нищо друго от значене.. По едно време той леко се отдръпна и каза "Обичам Те" ..

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    макар че сме разделени от много километри и не сме се виждали от година,все още го обичам и той мен
    Повтаряй си го,докато някоя го празни редовно
    Can It All Be So Simple ?

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Той ми го каза пръв,и ми го повтаряше доста често.

Голям фен Аватара на Seductress
    Един път са ми го казвали и съм сигурна, че не беше искрено. Ходехме може би от 2 седмици. Една вечер той беше излязал с приятели. Явно като се е прибрал (беше доста късно), ми писа смс : "Обичам те, лека нощ." На другия ден го попитах колко пиян е бил снощи, но той отрече. По никакъв начин не ми го е показал. След 1 седмица се скарахме и приключихме с връзката ни.

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Бяхме заедно вече 4 месеца и една сутрин ме изпращаше до нас и точно преди да си вляза ме прегърна и ми каза, че ме обича и тогава ме целуна. Беше много, много приятен момент....
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Една вечер бяхме се гушнали и седнали на една пейка и си приказвахме до като не ме погледна и не ми каза,че съм всичко за него и че ме обича страшно много.. и много ще плаче ако ме загуби

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Предишната вечер бяхме на скайп и адски много исках да я видя и да й го кажа, но просто нямаше как.. щяхме да се видим чак на другия ден.. и аз й казах "Охх, как ми се иска да можех сега да ти кажа нещо.." и тя сигурно се е усетила де.. но на следващия ден вечерта бяхме седнали на една пейка в един парк и както се гушкахме (тя целия ден ми напомняше, че съм й казал, че искам да й кажа нещо.. а аз й казвах, че не съм забравил, просто сега не е момента) тя отново ми каза - Ти май имаше да ми казваш нещо.. и аз я погледнах в очите и й казах, че ни е малко рано да казваме подобни думи, за това ще изпозлвам други - Адски много много много ме е грижа за теб.. и тя само ме погледна и ми каза - <име> мисля, че те Обичам.. И така..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Oще не бяхме заедно,аз още бях с бившия си,а той упорито ме сваляше.Една нощ получих смс,в който,измежду другите неща,беше написал 'Обичам те.'След няма и месец се събрахме.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    plovdiv
    Мии аз го казах първа.. До някаде съжелявам защото съм с това момче вече 2 години и няколко месеца.. А в началото аз бях захапала по него а той буквално се подиграваше с мен .. Ноо сега се радвам че се промени..
    Just becouse you said sorry, doesn't mean it never happened

Бяхме гушнати и просто си го каза момчето Аз му отвърнах, разбира се.
    Мома съм

Просто бъди щастлив..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си