- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Я кажете .. гаджето как ви каза,че ви обича ??
Мии... изчака ме мен да каже, че я обичам и тя се засмя и нищо не каза, но по - късно вечерта ми се нахвърли и разбрах... НА другия ден излезнахме и тя искаше прегръдка, и по - късно ми каза, че ме обича...![]()
valerusha ~~{}}
mecheeeee
MAPATOНKOBKA
Каза ми го и след това ми връчи ключе от белезници ...За жалост или за щастие му го върнах, без да съм го ползвала, когато скъсахме.
![]()
Може би там и тогава друга съм била ...
Ами... бях на море с приятелки. Връщам се след около три часа и поглеждам кой ми е звънял по телефона, понеже не го бях взела с мен. Поглеждам: майка ми - 1 пропуснат разговор, 2 смс-а , милото - 120 пропуснати разговора оО ... Аз вече притеснена, какво става тук, почнах да звъня, той не вдига, притесних се още повече, звъня, звъня около 5-6 пъти... Вдига ми и мълчи. Питам:
Аз: Какво има, защо си звънял на пожар, какво става?! оО
Той: Трябва да ти кажа нещо... не знам как ще го приемеш...
Аз: Оххх, казвай, знаеш ли колко ме притесни!!!
Той: Ами, мило... ОБИЧАМ ТЕ !!!
Аз: ... (мълчание) ... и затова ми звъня 120 пъти?![]()
![]()
(той разбра, че се шегувам де!)
Той: Хммм... аз заради теб станах толкова романтичен, а ти... Но виж колко съм хитър, звънях два пъти продължително, за да те издебна, когато си без телефона и след това кликам, спирам, кликам, спирам... 120 пъти![]()
Каза го тези дни (четири месеца от началото на връзката ни...).
Много ми хареса изненадата...![]()
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
Прегърна ме,и ми го прошепна в ухото...беше хубаво,но вече не ми го казва по никакъв начин...![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Една вечер бяхме пред CCSии нещо се бяхме сдърпали,защото мноого ме ревнуваше от едно момче,което видяхме там ( а ние бяхме просто познати с това момче) и той нещо се ядоса,на мен ми стана кофти...питах го: "Защо сега правиш така,не го харесвам изобщо.." и той някъв само ме поглежда някво тъжно и..: "Защото те обичам адски много и не искам да те загубя!"
беше много сладко тогава...
Girls are magic. They can get wet without water, bleed without injury and make boneless things hard....
На Нова година, аз пияна-заляна, той не толкова, на леглото в един негов приятелЕй така както си лежахме изведнъж ми изтърси "Обичам те" и аз "К'воо
"
.. И така,после ми каза, че от доста време е искал да ми го каже, но се е сдържал, щот да не би да избърза.. Аз изчаках още един месец и тогава му го казах, щот нещата бяха малко объркани тогава, а и исках да съм сигурна.
![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
не е
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Каза ми го и то не на български език , за което се ядосах![]()
Love ya преди да си легна една вечер .
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Амии..да сме ходели най-много 1-2седмици и ми го е казал,но не помня как точноПознавахме се от 3месеца
Малко смешно да заобичаш някого за 1седмица,но нашето беше голяма любов и още е ;д
Бяхме зад сцената,отпред пееха една много яка любовна песен,той се наведе,целуна ме и го каза.Беше тоолкова романтично.И до сега,макар че сме разделени от много километри и не сме се виждали от година,все още го обичам и той мен![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
много сладкоПървоначално написано от didi0804
![]()
Емии ако си спомням добреходихме почти месец и седяхме на една пейка и аз бях седнала в него
и се бъзикахме нещо и аз викам ''ми щщом не ме обичааашш''....
и той вика ''е обичам те''
...Още не знам дали трябва да вярвам,че тогава найстина ме е обичал (обич,не говорим за любов ;д ) ,но сега съм сигурна,че е така
Шофирай разумно - стигни жив!
винаги първо те.. аз никога не съм сигурнаи винаги изчаквам дали наистина е ОБИЧ, а не харесване или нещо от сортта
![]()
Ами при едно скарване се изпусна и го казаНие още в началото бяхме говорили, че предпочитаме чувствата да се показват и доказват, а не само да се говори за тях. За това и някак без думи се разбирахме. Но той ми беше много ядосан тогава и случайно го каза. После много се смя, защото и той не е очаквал да ми го изкрещи така.
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
На тебе вече не ти ли минаха вече тинейджърските години? :SПървоначално написано от dimitar_ak
Can It All Be So Simple ?
Бяхме в дискотеката с компания.. Всички танцуваха само ние бяхме на сепарето ии се целувахме. Бях се облегнала на сепарето и тогава за мен нямаше нищо друго от значене.. По едно време той леко се отдръпна и каза "Обичам Те" ..![]()
Повтаряй си го,докато някоя го празни редовноПървоначално написано от brutaLxxbunny
![]()
Can It All Be So Simple ?
Един път са ми го казвали и съм сигурна, че не беше искрено. Ходехме може би от 2 седмици. Една вечер той беше излязал с приятели. Явно като се е прибрал (беше доста късно), ми писа смс : "Обичам те, лека нощ." На другия ден го попитах колко пиян е бил снощи, но той отрече.По никакъв начин не ми го е показал. След 1 седмица се скарахме и приключихме с връзката ни.
Една вечер бяхме се гушнали и седнали на една пейка и си приказвахме до като не ме погледна и не ми каза,че съм всичко за него и че ме обича страшно много.. и много ще плаче ако ме загуби![]()
Предишната вечер бяхме на скайп и адски много исках да я видя и да й го кажа, но просто нямаше как.. щяхме да се видим чак на другия ден.. и аз й казах "Охх, как ми се иска да можех сега да ти кажа нещо.." и тя сигурно се е усетила де.. но на следващия ден вечерта бяхме седнали на една пейка в един парк и както се гушкахме (тя целия ден ми напомняше, че съм й казал, че искам да й кажа нещо.. а аз й казвах, че не съм забравил, просто сега не е момента) тя отново ми каза - Ти май имаше да ми казваш нещо.. и аз я погледнах в очите и й казах, че ни е малко рано да казваме подобни думи, за това ще изпозлвам други - Адски много много много ме е грижа за теб.. и тя само ме погледна и ми каза - <име> мисля, че те Обичам..И така..
![]()
Oще не бяхме заедно,аз още бях с бившия си,а той упорито ме сваляше.Една нощ получих смс,в който,измежду другите неща,беше написал 'Обичам те.'След няма и месец се събрахме.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Мии аз го казах първа.. До някаде съжелявам защото съм с това момче вече 2 години и няколко месеца.. А в началото аз бях захапала по него а той буквално се подиграваше с мен .. Ноо сега се радвам че се промени..
Just becouse you said sorry, doesn't mean it never happened
Бяхме гушнати и просто си го каза момчетоАз му отвърнах, разбира се.
Мома съм
Просто бъди щастлив..