.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: dgdfarwr

Супер фен Аватара на lyfche
    Ами .. според мен си поговрете едно хубаво .. кой какво иска ,дали той наистина иска да е с теб ,ако ти каже да,ок,но ако продължи след това да се занимава с некви други ..,колкото и да ти е трудно ,пробвай се да се отдръпнеш от него,защото няма смисъл да продължавате така.Късмет !
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Цитирай Първоначално написано от mechemrysnik
    ами истината е че е далеч в момента и ме е поканил на гости но с тези наши отношения незнам дали ше отида....за да поговорим...много съм отчаяна...
    Отивай!
    ...........

Зарязала си си сигурната връзка, вдигала си му сканадали и прочие и накрая питаш дали да отидеш. Божее... *facepalm*
    Гласи си багажа и тръгвай. Ще си оправите отношенията там, ако не ти допадне нещо в държанието му - връщаш се.
    С нерешителност нищо не се постига.

Отиваш, говорите, ако стане нещо стане, ако пък ли не .. зарязваш го и тва е ..
    Всяко лято има своята история . . . < 3

Отиди при него и поговорете ,изяснете се и тогава мислете дали още ще сте заедно или не !
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Супер фен Аватара на Wednesday666
    С инат и гордост не се постига нищо. Бъди малко по-уверена и отиди при него. Трябва да си изясните отношенията на всяка цена.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Явно темата е приключена.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си