.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: въпрос

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните

въпрос

Споделяте ли с приятели и смятате ли това,за слабост?

Аз лично да не кажа никога,много рядко споделям.
    ОДИН!!!

само с един човек, но защото съм сигурен, че винаги ме разбира и никога няма да използва това срещу мен, а ще ми помогне.

Фен Аватара на Witch94
    Град
    Плевен
    Споделям с хората, на които имам пълно доверие.
    Защо да е слабост, това не мога да го разбера. Като ми е гадно винаги ми става по-добре след като разкажа на някого как се чувствам, защо трябва да тая всичко в себе си. Наистина съм щастлива, че има с кого да споделям.
    ...

Преди споделях с доста приятелки. Но няколко пъти си изпатих малко и се спрях. Сега казвам всичко само на едно момиче, което ми е най- добрата приятелка.

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Споделям на 1-2 приятелки и то не всичко, което се случва около мен. Някои неща предпочитам да си ги запазя за себе си.

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Споделям,но само на хора,които знам че могат да пазят тайна. Преди смятах,че е слабост,но много съм грешила.
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Мега фен Аватара на Colouring
    В момента нямам такива приятели,на които да се доверя наистина...да им споделям чувства и някакви лични преживявания.Но много бих искала!Според мен това не е проява на слабост.Нали истинските приятели са за това,ти да му/й споделяш и той да ти помага,както и обратното.

Цитирай Първоначално написано от insane7
    Споделям на 1-2 приятелки и то не всичко, което се случва около мен. Някои неща предпочитам да си ги запазя за себе си.
    С тая разлика, че аз не "някои неща", ами повечето си ги запазвам за себе си.

Преди споделях със старите ми ''приятели'' .В момента само с най-добрия ми приятел,със съучениците и най-добрата ми приятелка ,с която се запознахме преди година още не съм.Чувствам се несигурна.От този тип хора съм,които пазят всичко за себе си..Просто всички си имат проблеми ..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Имало е моменти,в които съм споделяла с "приятелки",но рядко се случва..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на iiordanova
    Да , споделям. ((:
    Но само на една - две приятелки. И те наистина са ми приятелки. Споделям и с други хора , но ако се чувствам сигурна в тях.
    Предпочитам да споделя, отколкото да държа абсолютно всичко за себе си..
    Естествено има неща , които на никого не съм споделяла.
    Споделям и ми споделят. Радвам се , че има на кого да се доверя и че и на мен ми се доверяват. (:

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    споделям разбира се. Но не всичко. Има някои неща, които само аз си знам
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Повече от фен Аватара на qsiii
    споделям, но не важни неща , защото аз имам само познати всеки път когато им споделям имам едно на ум да не им казвам най-важното , дори в повечето случаи си мълча. Предпочитам да пазя всичко в себе си , защото съм патила доста от това
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Мега фен Аватара на ameli
    Споделям единствено с един лист хартия, който по-късно изгарям. Или с някой, който не познава приятелите ми и няма начин да ме злепостави. Ако е от друг град просто перфектно. Така хем ми е олекнало, хем няма рискове за мен
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от insane7

Споделям сичко само на 1 човек , на когото имам доверия и го познавам цял живот . Споделял съм и на други " приятели" , но от това може само да си изпатиш , въпреки че се познаваме от 2/3 години ... Така ,че вече като сме насаме с тях и навлезем в по-лични теми , просто казвам : " при нас сичко е мед " или нещо друго от сорта......

споделям, така ми олеква получавам разбиране или осъзнавам къде ми е грешката . хубавото с моите приятелки е че си казваме направо какво мислим а не го увъртаме така избягваме споровете ,а и винаги при съвет или обсъждане на дадена ситуация си казваме всичко и да .... :Д а ако не споделяте лично според мен се дистанцирате от приятелите си ,таак те никога не знаят какво става около вас , бившата ми най-добра приятелка беше така на края просто се изгубихме една друга в чисто духовен план а и като интереси , защото приятелството не е само да излизаме и да ходиме на ккупони заедно , приятелството е доверие споделяне , така се укрепва и с епази по-дълго
    ONE LIFE ONE LOVE

не бих казала че споделям много
    само определени неща
    и сичко си ми е наред !!
    На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си