- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прави се на недостъпна или..
Здр.От Монтана съм на 18,а момичето на 15.От едно училще сме и преди не се имахме много много,ама сега какво взехме да си фишем в ФБ, ама тя малко от малко се дърпаше..В последствие започнах да пиша с някаква нейна приятелка и да се държа мило и с нея намеци {} ала бала.А те двете са адски близки.И тази изведнъж ми се включва и ми иска пълномощно, а до предишния ден, като и го исках не ми отговаряше.И като ми пише, като и пратя {} например се започва едно вечно правене на интересна и дърпанее и правене на коя съм аз..И реших директно да я попитам дали има нещо в мен дет я кефи и тя вика мии не харесала съм си едно момчее вече,ама той си има приятелка.И аз и викам ее браво мн. се радвам за теб дано стане това е много хубаво, а тя явно не очакваше тая реакция от мен и взе да ме пита кое па му е хубавото???После я питах откъде е взела скайпа ми и тя ест каза мии намерих го, ама аз знаех че е от онова момиче и в последствие и тя естествено си призна.Питах я що сама го е взела, като и исках нейния и тя вика мии взех да ревнувам тя да о има,а аз не бла бла.После ме попита коя харесвам повече от двете и аз, за да я изнервя и казах, че другото момиче ме кефи повече и отговора и бе:
"мхм..значи тя.. емии добре няма лошо.."И после като и казах че се лз доста се поизнерви.А след това и подметнах така тактично колко много мразя филми, които само доусложняват нещата и отговора и бе Ок............... И като и казах да ми даде {} и тя пак се направи на интересен и казах не се прави и ти не съм вчерашен и и добавих и че ако бъде себе си ще спечели доста повече..Е как мислите харесва ме и се прави на интересна или не ме харесва
Забранения плод е най-вкусен.
К'ва е тази приятелка, к'во е това чудо?! Първо те е заебала и после се връща, защото ревнува. Хаха. Не си струва да се занимаваш с нея. Тя сама е казала дали те харесва или не. Щом е казала, че има друг я оставяй и толкова.
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Има още една такава тема малко по-нагоре от тази ..![]()
![]()
![]()
Всяко лято има своята история . . . < 3
Ревнува=следователно те харесва.
^ честно ли? Аз пък си мислех, че просто й се е сторил привлекателен, само защото друга е тръгнала да се навърта покрай него.
Крайно грешно!Първоначално написано от mincheto
В другата тема ти казах, че не те харесва...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Хахха ти си на 18 и зарибяваш,филмираш ,и търсиш по този детски начин ...
Не знае кво иска келешчето... Хващай й приятелката.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
хяяхх .. дали та харесва лиии .. таая кифла е луда по тебе бее !![]()
Според мен иска да я харесваш а тя само да си седи и да ти гледа стремежите по нея.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall