- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Потресена просто .. ;х
Предния път направих 1 тема как да скъсам с приятеля си но този път нещата съвсем се объркаха..
3 Дни под ред не спах у нас бях в едни приятели.. Неможах да се обадя на приятеля ми, нито да му пиша в скайп, но пък той ми се обади каза ми за пореден път колко мноого ме обича, че съм всичко за него и всички тея празни работи на които аз вярвах!
Като се върнах от приятелите ми влязах в фасебоок да вида дали някой ми е писал и какво да вида някакво момиче ми пише:
Тя: Ти каква се падаш на (въпросното момче)
Аз: Приятелката му, ти каква му се падаш че да питаш?
Тя: Уж и аз се явявам такава, от кога ходите?
Аз: (казах датата)
Тя: Ние ходим от 1 година и 3 месеца..
От което аз бях потресена, незнаех какво да кажа и и поисках скайпа .. Тя го даде питах я кога, къде излизат кога се виждат каза ми всичко, и аз и казах доста неща де..
През това време написах смс на това момче, казах му че не искам повече да ми звани, да ми пише да се виждаме или каквото и да е било..
После ми писа в скайп, каза че не е могъл да ми каже по рано защото много ме обичал .. обичайните извинения както винъги ..
Разпитах от къде е тя, къде учи но никой не я познава, никой незнае за нея.. въобще незнам как са ходили де след като никой не я познава и не я е виждал ..
След всичко т'ва той ми каза какво бих направила ако той скъса с нея, аз просто му казах че незнам. Та той ме лъга 10 месеца какво да му кажа ...
Вечерта някъде ми писа смс, каза че ако момичето иска да се видим и поговорим да откажа да не му го причинявам! Тогава разбрах че той никога не ме е обичал, никога и няма да ме обича но аз още чуствам нещо към него. Мразя го да, но в същото време го обичам.. имам чуството че 10 месеца са били напразно..
Незнам какво да правя сега.. Идва ми да го убия да направя нещо че да му е гадно и да разбере как се чуствам но някак си немога ...
Бургас
![]()
уау.. доста много мега гадно.. Тва е супер тъпо ей така изведнъж от нищото да разбереш че момчето,което твърди че те обича си има и друга приятелка.. че не е бил само с теб.. много много много.. е подло от негова страна !!!! Незнам какво да ти кажа освен това че той изобщо не е стока.. заслужава да остане сам, а ти да продължиш напред !! Няма как да не се измъчваш ,но поне се опитай.. Той е ЖАЛЪК.. !! Не заслужава да го погледнеш даже..
Олеле ... доста кофти работа.Не знам дали бих ти препоръчала да му направиш гадно,ти си решаваш.А това ,дето ти е казал да не излизате с момичето .. аз имах нещо подобно .. само,че момичето беше бившо гадже и като излезнахме разбрах тоооооолкова неща !! Тя също. Както и да е .. сега сме си добри приятелки и просто не се занимаваме с него.Постъпи както мислиш,че е най-добре за теб !!И късмет ти пожелавам !!!
![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
тоЗ сигурно е супер/мега умен щом е успял да ви лъже толко много време и двете. йей
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Съгласна съм....направо ужас...Първоначално написано от anonimchetou
![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Първоначално написано от ShtrudeL
Умен не бих казала, казвали са ми че е с друга но предпочитах д авярвам на него от колкото на приятелите му.. По точно добър актьор!![]()
Бургас
![]()
не заслужава да мислиш за него ... знам, че каквото и да ти кажем няма особено да ти помогнем, но ще го преодолееш
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Аз пък ще те посъветвам да се видиш с въпросното момиче.Поне да ти се изяснят кристално ясно нещата.А колкото до ТОЗИ, ясно е, че трябва да му биеш шута без обеснения.Егаси боклука(съжалявам, но..).![]()
Big or small, lies are lies!
Първоначално написано от vagarious
Боклук? Т'ва е малко .. Ние не сме заедно вече де, не искам да имам нищо общто с него но се някъде из Бургас ще го стрещтна, ходим на едни и същи места .. и ще стане гадно, поне за мен.![]()
Бургас
![]()
и аз така си мислехПървоначално написано от TheSunshine01
.. но за 2/3 месеца се видяхме 2/3 пъти
а и сме от един квартал
не се знае дали ще се засичате .. вероятността е малка ,иначе и аз ти препоръчвам да се видиш с въпросното момиче
късмет
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
TheSunshine01 е то това е ясно, но и то ще отмине ей така.Сама трябва да се навиеш, че този нищо не заслужава от теб, най-малкото да страдаш.![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Това момче просто не оценява какво момиче, което наистина го обича е лъгал с месеци и как и загубил и теб, и другото момиче. Остави го, нека преосмисли много добре какво е направил и как остава съвсем сам..., ти се срещни с това момиче, и тя е била измамена... като искаш да му стане гадно, само това можеш да направиш. Нищо чудно тя да се окаже много свястно момиче, което е имало надежди за тази връзка като теб.
уоу..
Каквото и да кажем е малко.
Този не заслужава даже да го коментираш .. с тази постъпка доказва , че е пълен кретен.
Не си заслужава да мислиш за него. Да , не е лесно да се забрави дълга връзка. Но пък времето ще лекува и теб. (:
Главата горе , живота продължава.. ((:
Мерси за съветите, но за въпросното момиче .. Има малка вероятност да продължат заедно, точно това ме дразни! Знам че тя няма вина, не е знаела за мене нито аз за нея но все пак просто немога да повярвам още какво се случи само за 1 ден..
Все едно всичко в което съм вярвала до сега се испари някак си, ще се прасна просто толкова съм ядосана че ми идва да утида и да ги убия и 2-та ..
Бургас
![]()
Това другото момиче няма ли някакво самоуважение..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ако на мен ми се беше случило нещо такова щях да кажа на въпросното момче да не ми звъни повече, да не ме търси и да ме остави на мира. Тва е адски гадно!!![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Смятай, аз съм потресена колко добре това момче си е напавило филмите, че ви е лъгало толкова много време и двете.Наистина гадно е, но какво можеш да направиш, освен да продължиш напред.Станалото - станало, нищо не може да се направи, а и не е правилно да се живее в миналото.Главата горе и само напред.
не си попаднала на точния човек...обаче ако питаш мене дори не бих го погледнала тоя пак бе...даже ще се въздържа от шамара и направо с едно кроше па където удари там...
многоооо тъпо се е получило![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Да, т'ва го знам но аз питах какво да правя исках съвет а не да ми го кажат още 1000 пъри колко тъпо се е получило ..Първоначално написано от terii
М/д да кажа че веше доста хора знаят и въпросното момче стана за смях..
Бургас
![]()
Сложна ситуация ,но както всеки проблем си има решение,аз не ти препоръчвам да се срещаш с момичето,по-добре е за теб,само да се нервираш още толкова не си струва,а колкото до отмъщение,аз бих му отмъстила по някакъв начин![]()
ума ми не го побира, как може да има такива хора?! пф, тоя как се гледа в огледалото, като се знае що са боклук е?!
изобщо нямаш нужда от такива измети в живота си, спри всякакъв контакт с него, остави го, остави и другото момиче, нека си е с него, щом е толкова глупава. ако все пак смяташ, че ще ти олекне, ако разбереш абсолютно цялата истина, излез с нея веднъж, за да си изясниш абсолютно всичко, но после ги изхвърли от живота си и двамата.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
За мен ти си си виновна до някъде. Казвали са ти, че имал друга и тем подобни, ти поне малко не се ли трогна? Не се ли усъмни? Аз определено щях да проверя, а не 10 месеца да си стоя със скръстени ръце.Ти си му позволила да те разиграва така. А сега какво въобще ни питаш какво да правиш? Разделили сте се, ти си продължаваш живота, той си продължава живота и готово. А ти дано следващия път си държиш очите отворени...
![]()
Не бъди наивна. Няма значени доколко ти се струва, че даден човек не би те наранил. Хората често не са такива, каквито ни се иска да бъдат или такива, за каквито се представят. Мен това ми е съветът към теб. Имай си едно наум винаги.
А е пределно ясно, че не трябва да се връщаш при тоя. Остави самата изневяра. Това си е преди всичко унижение. Прави се на много вървежен и: "О, я ме вижте, въртя си две момичета, не съм ли мега пич". Пази си достойнството и не ходи да му вдигаш рейтинга. Оная, ако има мозък също ще го остави. Ако не - успешен им двойнствен живот.
Изпечен играч май май.Сега от два стола да го дивим къде ще се озове.Остави го,не се занимавай-просто не си струваОтрепки винаги ще има.Той някой ден ще се осъзнае ама кога.Аз ако съм на тебе ще изляза с ''другата'' и ако тя е достатъчно умна и тя ще му ие щута.Той това заслужава.
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието