.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Прави се на недостъпна или..

Здр.От Монтана съм на 18,а момичето на 15.От едно училще сме и преди не се имахме много много,ама сега какво взехме да си фишем в ФБ, ама тя малко от малко се дърпаше..В последствие започнах да пиша с някаква нейна приятелка и да се държа мило и с нея намеци {} ала бала.А те двете са адски близки.И тази изведнъж ми се включва и ми иска пълномощно, а до предишния ден, като и го исках не ми отговаряше.И като ми пише, като и пратя {} например се започва едно вечно правене на интересна и дърпанее и правене на коя съм аз..И реших директно да я попитам дали има нещо в мен дет я кефи и тя вика мии не харесала съм си едно момчее вече,ама той си има приятелка.И аз и викам ее браво мн. се радвам за теб дано стане това е много хубаво, а тя явно не очакваше тая реакция от мен и взе да ме пита кое па му е хубавото???После я питах откъде е взела скайпа ми и тя ест каза мии намерих го, ама аз знаех че е от онова момиче и в последствие и тя естествено си призна.Питах я що сама го е взела, като и исках нейния и тя вика мии взех да ревнувам тя да о има,а аз не бла бла.После ме попита коя харесвам повече от двете и аз, за да я изнервя и казах, че другото момиче ме кефи повече и отговора и бе:
    "мхм..значи тя.. емии добре няма лошо.."И после като и казах че се лз доста се поизнерви.А след това и подметнах така тактично колко много мразя филми, които само доусложняват нещата и отговора и бе Ок............... И като и казах да ми даде {} и тя пак се направи на интересен и казах не се прави и ти не съм вчерашен и и добавих и че ако бъде себе си ще спечели доста повече..Е как мислите харесва ме и се прави на интересна или не ме харесва

Не се избивайте да отг

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ти сериозно ли си на 18?! Много ме съмнява... Не че нещо, ама много ядове ще береш от нея. Според мен не те харесва, ами има много силно изразено чувство за принадлежност.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Дечко, дечко...

Подкрепи и мен ръката,
    та кога въстане робът,
    в редовете на борбата
    да си найда и аз гробът..!

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Намери си по-умнички момиченца.
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

смятаййй
    ...........

Цитирай Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
    Намери си по-умнички момиченца.
    Те нЕма да му се вържат на глупостите и за ден.

Харесва те .. Ноо тая тема само на мен ли ми се струва малко лапешка??
    Всяко лято има своята история . . . < 3

Цитирай Първоначално написано от FernandoTorresIkerCasilla
    Харесва те .. Ноо тая тема само на мен ли ми се струва малко лапешка??

Лапешка ли не само лапешка тя е като произлязла от новородено бебе сучещо от майка си.....бе ти верно ли си на 18 бе бро май не си много зрял ........

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Може и да те харесва, ние няма как да знаем Но и да стане нещо между вас усещам, че наистина ще береш много ядове от тая

Е Вие го изкарайте още малко, че от 14 годишни имате сериозни връзки за по 3 години и никога не сте имали подобни неща...Айде стига ся

^ ние повечето такива истории имахме на 14.
    "Ама аз я харесвам, ама приятелка й ме харесва, ама аз й изпратих целувка, тя ревнуваше..." - недорасло. Хич не ти ходи на годините.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Съгласна съм с mArMaLaDkA

и аз и аз и аз азазазазаза тоя форум ме забавлява

Момичето не знае кавко иска, защо се занимаваш изобщо.

тя е на 15,ти на 18 и те развърта така???
    замисли се!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Град
    Варна
    Не се прави на интересна, просто я тресе курвелъка

Ми значи не те заслужава,стегни се и си намери по умна
    I might just bite your lip

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Пич на 18 си. Сигурен съм, че дясната ти ръка е с 2см по-голяма от лявата.
    Temet Nosce

벨야카

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Не мога да повярвам, че си на 18 и си го направил това. Честно казано, ако разбера, че някой ми се прави на инат ей така за идеята и да ме "изнерви" изобщо няма да се занимавам с него. А това, което си и казал, че харесваш другото момиче повече от нея си е направо самоубийствено, ако си искал да бъдете по-близки. По този начин направо си й казал : не ми се занимава с тебе, харесвам приятелката ти, гледай си работата. По-добре не очаквай нищо хубаво, нямаш бъдеще с това момиче, а дори и да тръгнете, пак ще се развалят нещатата между вас поради липса на градивна комуникаця.

Цитирай Първоначално написано от SorrowEyes
    Не мога да повярвам, че си на 18 и си го направил това. Честно казано, ако разбера, че някой ми се прави на инат ей така за идеята и да ме "изнерви" изобщо няма да се занимавам с него. А това, което си и казал, че харесваш другото момиче повече от нея си е направо самоубийствено, ако си искал да бъдете по-близки. По този начин направо си й казал : не ми се занимава с тебе, харесвам приятелката ти, гледай си работата. По-добре не очаквай нищо хубаво, нямаш бъдеще с това момиче, а дори и да тръгнете, пак ще се развалят нещатата между вас поради липса на градивна комуникаця.
    Е на моменти си падам малко по...

anonymous708973
    Guest
    Не ти отива на годините, много лапешка история.

На 16 съм, ама никога не съм имала такива случаи - прати ми целувка, коя харесваш повече... Аз съм по ясните отношения. И ако искам да ... хъх, флиртувам с някого в чат, определено ще е по доста по-различен и успешен начин

Цитирай Първоначално написано от SorrowEyes
    Определено не е самоуибийствено - в смисъл сега тази кифла ще гио преследва докато той не й обърне внимание. След, като й обърне внимание, тя ще го зареже....

Човече не се занимавай с такива кифли - освен ако не искаш да ловиш хлебарки - само за това стават.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Пич, ти сигурен ли си че си на 18?

Щото по акъл си на не повече от 13. И да искам.. няма какво да коментирам в темата... щото то е ясно като бял ден - правиш се на шут пред двете, искаш да те харесат обаче те не ебават. И с право..и аз да съм няма да харесам ня'ква лигла.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на sasha_90
    Тези скайпове,чатове,......
    И не вярвам,че си на 18.Звучиш като дете.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си