.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Това нормално ли е?

Здравейте на всички от сайта и форумчето. Обръщам се най-вече към женското съсловие, защото смятам, че отговора, който ще получа е най-точен. Въпроса е следния.
    Вчера правих секс със приятелката си, като на нея и беше за първи път. Нямаше и една капчица кръв, като тя твърди, че наистина е девствена като аз и вярвам. Цял живот е спортувала, а и знам, че има случаи, в които няма кръв пърия път. Но друго ме притеснява - Твърди, че не изпитва нищо друго освен болка, когато го пъхна по-навътре. Нито удоволствие от проникването, нито нищо...Само болка...Нормално ли е това? Ще се оправи ли? Кофти е да знаеш, че на партньора ти не му е готино....За пръв път ми се случва. Какво ще кажете?
    ПП: На 21 години съм и смея да твърдя, че имам опит, бях особено внимателен, така че грешката не е в мен на 100 процента.

девствена ама друг път значи мой човек тая или сама се е отворила, което е типично за повечето кифли за да не ги е срам след това кат тръгнат да си свалят гащите пред батковците, или просто е по-тясна но в никакъв случай не е била девствена! не може да бъде девствена и да не я боли и да няма кръв! честито бил си преметнат

Нормално е след като е спортувала химена и да е по разтегнат и да няма кръв.Аз лично не съм спортувала нищо,но при мен също нямаше и капка.Отностно болката,според мен се дължи именно на това,че е била девствена.Всяка жена си е индивидуална,така че колкото и да си бил внимателен може да я е боляло много.При мене също беше така,даже си продължи и на следващите ни опити.Вече след 2-3 път почнах да усещам нещо,пък болката не беше така силна.

Повече от фен Аватара на Anarchya2
    Цитирай Първоначално написано от betibarclay
    девствена ама друг път значи мой човек тая или сама се е отворила, което е типично за повечето кифли за да не ги е срам след това кат тръгнат да си свалят гащите пред батковците, или просто е по-тясна но в никакъв случай не е била девствена! не може да бъде девствена и да не я боли и да няма кръв! честито бил си преметнат
    Леле колко много знаеш за женитееее - ти тряя да си на 12?
    Мога да кажа,че щом ти казва,че не е девствена какъв ще е смисълът на тва да се отваря сама щом си е признала,че е девствена .
    Просто се получава при някой момичета дето спортуват или пък още при раждането са без химен...
    А за другото след няколко пъти ще мине най-вероятно

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Случва се да няма кръв, случва се да няма и болка.
    Аз по-скоро си мисля, че хименът й е по-стегнат и не си успял да го разкъсаш - от там липсата на кръв и наличието на силната болка.

Ако приятелката ти не се притеснява, може да отиде на гинеколог да я погледнат, защото ако не е разкъсан химена, всеки път вероятно ще я наболява. С лека хирургическа намеса, могат да й го "цепнат" и всичко ще е наред.
    Другият вариант е да опитвате бавно. Обикновено момичетата ги боли първите няколко пъти, удоволствието идва след това.

А кръв може да липсва дори когато е разкъсан химена, така че това не е повод за притеснение
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Абсолютно съгласен с предния пост! Най- вероятно не си успял да разкъсаш химена!

Уж си на 21 години и имаш опит, а пък никак не си наясно с първия път на момичетата Съвсем нормално си е да я боли първия път, че и следващите няколко пъти. Вече в зависимост от нейните години, отношенията във връзката ви и разни други фактори удоволствие ще има след около няколко месеца.

Цитирай Първоначално написано от divaorhideq
    Уж си на 21 години и имаш опит, а пък никак не си наясно с първия път на момичетата Съвсем нормално си е да я боли първия път, че и следващите няколко пъти. Вече в зависимост от нейните години, отношенията във връзката ви и разни други фактори удоволствие ще има след около няколко месеца.
    Разбира се, че е нормално да я боли. Не съм казал, че не е. Относно дали съм бил преметнат - напълно съм сигурен, че съм и първия и беше девствена. Или не съм успял да разкъсам ципата, или просто е от жените,при които няма кръв. Ще отиде на гинеколог - вече сме говорили. Благодаря ви много за отговорите! Това, което ме притесняваше повече бе кога ще започне да изпитва удоволствие, а не само болка - знам, че е допустимо да не изпитва удоволствие от проникването първите пъти, макар да съм бил и с такива, на които им е било адски приятно.

Град
    някъде, където няма земетресения
    Тичай да гониш гълъб, че да покриеш срама! Измамен си! (Нещо ми е станало от този Ивайло Петров...)

Иначе, варианти много, излъган си, не е била подготвена, има някакво различие спрямо познатата анатомия...

Може да се е отворила сама. Щото е гледала много Краси Радков : НЕМА КРЪВ НЕМА ФАЛ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си