.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Относно художествената гимнастика

Ами имам един единствен въпрос, който се отнася за худ. гимнастика е децата. На колко години горе-долу едно момиченце например започва да тренира и на коя възраст е трудно вече да започнеш, понеже си "стар" смисъл можеш ли да започнеш да тренираш на 12 години или нещо от тоя род

Питам по-специално за спортната акробатика, която се различава малко от худ.гимнастика. Там на колко години започват тренировките и на колко години можеш да отидеш на световно първенство например?

П.С на 15 съм и нямам намерение да се записвам, щото от 8 годишна тренирам плуване ама питам за инфо

Мега фен Аватара на ameli
    най-добре се почва, когато си още малка 4-5-6.. ама щом ти се играе няма нищо лошо да се запишеш
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

4-5 годишна е най-добре.. За световните първенства.. в нашата страна, малко... .. Иначе на мен доколкото са ми казвали треньорките - колкото по-малка, толкова по-добре, защото костите ти са още "меки" и гъвкави и всичко се освоява по-добре ..

Ами има и родители които записват децата си и когато са на 3но според мен е по добре на 4 годинки и 5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си