.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Моля за съвет...

Здравейте.Збачи ситуацията е такава.По принцип аз тренирам и си бягам редовно кросове и т.н. и до сега никога не съм гладувала предпочитах да тренирам до припадък от колкото да гладувам,но преди няколко дни си счупих крака в областта на стъпалото и не мога да тренирам...лято е и все пак ще трябва да си облека банския,а мога да почна да бягам чак след около 40 дни.Какво да правя до тогава,мн ми е трудно с глад А и най-големия кошмар...целулита :/ моля ви за съвет

Re: Моля за съвет...

Цитирай Първоначално написано от veselomomi4e
    Здравейте.Збачи ситуацията е такава.По принцип аз тренирам и си бягам редовно кросове и т.н. и до сега никога не съм гладувала предпочитах да тренирам до припадък от колкото да гладувам,но преди няколко дни си счупих крака в областта на стъпалото и не мога да тренирам...лято е и все пак ще трябва да си облека банския,а мога да почна да бягам чак след около 40 дни.Какво да правя до тогава,мн ми е трудно с глад А и най-големия кошмар...целулита :/ моля ви за съвет
    Съжалявам за това, което те е сполетило. Но НЕ ГЛАДУВАЙ !!! Просто се храни редовно, но здравословно. А и аз имах целулит (и още имам но по-малко) и го премахнах значително с кафе. Незнам дали си чела/чувала но от утайката на кафето си разтривам мястото където имам целулит и действа, но се иска постояннство и търпение, няма да стане за 5/6 дена. УСПЕХ !!!
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Супер фен Аватара на brokeninside13
    за кафето е вярно, да!

а за глада...ми просто се храни на около 4 часа, не много, не се тъпчи.то принципно самия ти стомах ще свикне и няма да чувстваш толкова глад.

благодаря за това за утайката от кафе ..кво ми прече да опитам пък ;d

благодаря за това за утайката от кафе ..кво ми прече да опитам пък ;d
    Моля, знай има ефект, но е бавен!!! За това се въоръжи с голяма доза търпение и воля !!!

Ти колко време горе долу го прилагаш...
    Еми от близо една година, но аз бях качила 4/5 кг. и тези килца веднага ми се лепнаха на "дупето" и след като си възвърнах старите кг., мислех, че целулита ще изчезне, но уви... И започнах да се мажа с анти-целулитни лосиони/кремове, стягащи лосиони .... но ефект НУЛЕВ !!! Само където се охарчих ... но се разрових из нета, и видях, че това с кафето е доста разпространен начин и реших да пробвам .... и имам ефект от миналото лято до това .... И така ..... Правя го почти всеки път когато се къпя.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    За целулита - пробвай утайката от кафе (както ти казаха). Недей да гладуваш, яж си нормално без много мазнотии, меса и сладкиши (е все пак норално е човек да си похапва от време на време). Ако започнеш да гладуваш много може да стигнеш до анорексия и така нито вече ще можеш да ядеш нито да спортуваш, така че...си направи сметка. Щом спортуваш страшно много, то това означава, че тялото ти има спортна форма и за 40 дена без зягане няма да наддадеш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си