- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пак любов...
Открих й чувствата си й я питах какви са й намерениеята с мен. Нищо не ми отговори и не сме си писали от онзи ден. Тя очаква аз да й пиша но искам да я оставя няколко дена на спокойствие да си помисли. Да изчакам ли тя да си пречупи ината и да ми пише или да й пиша аз. И какво да я попитам - не искам да бъда директен. Примерно ако я поканя на среща и ме отреже с каквато и да е причина означава ли че отговорът й е НЕ ?![]()
![]()
П. С. - задължително трябва да знам отговора й![]()
На твое място бих започнал разговор по типичния начин за двамата. Бих говорил за нещо изцяло извън темата, но със задълбочаването на разговора бих я питал какво мисли за -онова онзи ден- , формулирай го както желаеш. Трябва да е комфортна самата обстановка, важно е да си тактичен.
Подкрепи и мен ръката,
та кога въстане робът,
в редовете на борбата
да си найда и аз гробът..!
покани я на среща.Ако откаже-очевидно не иска да има нищо общо с теб.Ако приеме-на срещата ще видиш дали ще става нещо м/у вас (иначе би било тъпо по скайп да я питаш какво е решила...)
I can't stop myself from loving you <3
+1Първоначално написано от cinderella_gugutka
Memento mei, memini tui!
Пиши й ти ... и просто я питай дали иска да излезете, като се видите й задай всичките си въпроси
Успех
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Аа, разкри чувствата си, пък не сте се виждали.
Temet Nosce
벨야카
от 2 съседни града сме и в момента нямаме друга комуникация
Познаваме се![]()
Пиши и или се обади, остави несигурноста на страна.
събери смелост и я потърси,защо все чакате бе хора????
бъди ясен,постави картите на масата.стига овърта!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Направих всичко както трябва и след това я попитах - отговора й е че не знае.Питах я дали иска да излезем
Тази битка за любовта й май приключва и стрелите са в моето сърце
![]()
![]()